Van der Meer Diervoeders

Van der Meer Diervoeders is een Dierenwinkel gelegen aan Kempkensweg 1 in Landgraaf.

Meer informatie over Van der Meer Diervoeders in Landgraaf

Van der Meer Diervoeders is een Dierenwinkel gelegen in Landgraaf op Kempkensweg 1.

Van der Meer Diervoeders uit Landgraaf hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Landgraaf? Dan ben je bij Van der Meer Diervoeders op de juiste plek. Bij Van der Meer Diervoeders kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Kempkensweg 1 in Landgraaf. Je kan Van der Meer Diervoeders telefonisch bereiken op: 31 45 531 1588 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vdmdiervoeders.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Dit is een samenvatting van een tekst over Van der Meer Diervoeders. De tekst begint met informatie over de klantenservice en de mogelijkheid om het bedrijf te volgen op sociale media. Vervolgens wordt er vermeld dat er geen producten in de winkelwagen zijn. Daarna wordt er aangegeven dat klanten kunnen inloggen met hun gebruikersnaam of e-mailadres en wachtwoord. De tekst eindigt met een boodschap aan de klant waarin wordt uitgelegd dat de prijzen op de website mogelijk niet overeenkomen met de prijzen in de winkel vanwege prijsverhogingen. Het bedrijf biedt zijn excuses aan voor het eventuele ongemak.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Van der Meer Diervoeders of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Van der Meer Diervoeders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Meer Diervoeders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Van der Meer Diervoeders

Bezoekers bekeken ook