hondensnacks.shop

hondensnacks.shop is een Dierenwinkel gelegen aan Roebroekweg 28 in Heerlen.

Meer informatie over hondensnacks.shop in Heerlen

hondensnacks.shop is een Dierenwinkel gelegen in Heerlen op Roebroekweg 28.

hondensnacks.shop uit Heerlen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Heerlen? Dan ben je bij hondensnacks.shop op de juiste plek. Bij hondensnacks.shop kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Roebroekweg 28 in Heerlen. Je kan hondensnacks.shop telefonisch bereiken op: 31 6 51143258 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://hondensnacks.shop/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Hondensnacks.shop is een online webshop en fysieke winkel in Heerlen die gespecialiseerd is in gezonde hondensnacks en hondenvoeding. Het bedrijf begon in 2016 met de verkoop van gedroogde hondensnacks en heeft zijn aanbod inmiddels uitgebreid met hondenbrokken, vers vlees, speelgoed en andere hondgerelateerde producten. De hondensnacks zijn 100% natuurlijk en er worden geen nare middelen toegevoegd om de houdbaarheid te verlengen. Vers vlees wordt aangeraden omdat het goed is voor de hond en niet duurder is dan goede hondenbrokken. De hondenbrokken in het assortiment zijn van hoge kwaliteit en het speelgoed is leuk en geschikt voor honden. Daarnaast biedt de webshop ook trainingslijnen, kettingen en andere accessoires aan. Alle producten zijn uitvoerig getest en de ervaringen van klanten worden gewaardeerd en gebruikt om de service te verbeteren. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld en er zijn verschillende categorieën, zoals nieuw binnen, aanbevolen producten en bestsellers. De website heeft een waardering van 10.0/10 gebaseerd op 24 reviews.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar hondensnacks.shop of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij hondensnacks.shop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je hondensnacks.shop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. hondensnacks.shop

Bezoekers bekeken ook