Brassers Molen

Brassers Molen is een Dierenwinkel gelegen aan Oostweg 2-4 in Biggekerke.

Meer informatie over Brassers Molen in Biggekerke

Brassers Molen is een Dierenwinkel gelegen in Biggekerke op Oostweg 2-4.

Brassers Molen uit Biggekerke hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Biggekerke? Dan ben je bij Brassers Molen op de juiste plek. Bij Brassers Molen kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Oostweg 2-4 in Biggekerke. Je kan Brassers Molen telefonisch bereiken op: 31 118 551 323 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://brasserskorenmolen.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: De Brasser's Korenmolen is een authentieke molen die al sinds 1712 in dienst is. Het maalt 100% Zeeuwse tarwe tot ambachtelijk meel. Het bedrijf is al 6 generaties in handen van de familie Brasser en de 7e generatie staat klaar. Klanten kunnen het uitgebreide assortiment meelsoorten en bakmixen eenvoudig bestellen in de webshop. Daarnaast verkoopt het bedrijf ook diervoeders en ruitersportartikelen. Er zijn altijd scherpe aanbiedingen beschikbaar. Onder de nieuwe benaming "Natuurlijk!" worden diverse meel- en bakproducten aangeboden, gemaakt van tarwe en speltgraan waarbij natuurlijke bestrijdingsmiddelen en bemesting worden gebruikt. Het bedrijf heeft geen SKAL-licentie meer en mag daarom de term 'BIO' niet meer gebruiken in de benamingen. Ook worden er geen producten meer verkocht onder de naam Zeeuwse Vlegel. De openingstijden zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Brassers Molen of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Brassers Molen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brassers Molen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Brassers Molen

Bezoekers bekeken ook