Pet-specials

Pet-specials is een Dierenwinkel gelegen aan Fagotweg 5 in Middelburg.

Meer informatie over Pet-specials in Middelburg

Pet-specials is een Dierenwinkel gelegen in Middelburg op Fagotweg 5.

Pet-specials uit Middelburg hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Middelburg? Dan ben je bij Pet-specials op de juiste plek. Bij Pet-specials kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Fagotweg 5 in Middelburg. Je kan Pet-specials telefonisch bereiken op: 31 6 21235170 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.pet-specials.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Pet-Specials is een vernieuwde website en webshop die gespecialiseerd is in voeding en verzorging voor huisdieren. Het is een familiebedrijf dat al generaties lang hun kennis en expertise inzet op dit gebied. Ze onderscheiden zich door hun focus op eenvoud, kwaliteit en keuze. Hun visie is om huisdieren voeding te geven in plaats van vulling, en om zo min mogelijk naar de dierenarts te hoeven. Alle voeding en verzorgingsproducten zijn op natuurlijke basis en worden niet getest op dieren. Als klanten iets missen of vragen hebben, kunnen ze contact opnemen met het bedrijf voor hulp.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Pet-specials of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Pet-specials? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pet-specials het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Pet-specials

Bezoekers bekeken ook