Beste kattenverjager - Top 10 kattenverjagers 2024

Moe van het omgaan met vervelende dieren?

Je bent niet alleen. Veel mensen worstelen om dieren uit hun huizen en tuinen weg te houden. Maar maak je geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor je. Bekijk onze lijst van de 10 beste kattenwerende producten om de perfecte te vinden voor jouw behoeften.

Als je eenmaal het juiste product hebt gevonden, kun je gemakkelijk aan de slag. Volg gewoon deze eenvoudige stappen om vandaag nog te beginnen met het afschrikken van katten en andere dieren van je terrein.

Bekijk bij ons de vergelijking van de 10 beste kattenverjagers van 2024. Kies een kattenverjager die voldoet aan jouw eisen! We beginnen met onze favoriete kattenverjager!

Laatst bijgewerkt: 6 apr. 2024

Picture of Tomas
Tomas

Hallo, ik ben Tomas. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam in de zorgsector. Daarnaast heb ik een bijbaan als hondenuitlater en kattenoppas. Zelf heb ik ook een hond en ik hou van alle dieren. Vanwege mijn liefde voor dieren heb ik me verdiept in bijna van alles wat met dieren te maken heeft. Op basis van mijn opgedane kennis en eigen ervaringen schrijf ik deze reviews en daarmee hoop ik jou te kunnen helpen met de doen van de juiste aankopen voor jouw furry friend.

De best geteste kattenverjager

Een keuze maken voor je huisdier kan soms lastig zijn. Met name omdat de markt tegenwoordig overspoelt wordt met honderden kattenverjagers.

We willen natuurlijk het beste voor ons geliefde harige familielid.  Om het voor jou makkelijker te maken hebben wij een aantal kattenverjagers voor je vergeleken met elkaar en een top 10 van de beste kattenverjagers voor jou opgesteld. Wat is de best geteste kattenverjager?

Lees snel verder om te ontdekken welke kattenverjager onze favoriet is!

De experts van huisdierencommunity.nl hopen dat je door het bekijken van onze kattenverjagers test beter een beslissing kan maken over welke kattenverjager geschikt is voor jou.

1. Questmate® Kattenverjager

Maak kennis met Questmate® Cat Repellent, de perfecte veilige en diervriendelijke oplossing tegen ongedierte! Deze 3-in-1 kattenverjager, ongediertebestrijder en marterverjager is gemaakt met natuurlijke ingrediënten die je huis gegarandeerd vrij houden van ongewenste gasten. Spuit gewoon rond de omtrek van je terrein en individuele planten voor een langdurige bescherming. Je kunt het ook binnenshuis gebruiken om katten weg te houden van meubels en andere huishoudelijke voorwerpen. Bij gebruik volgens voorschrift is Questmate® Cat Repellent volkomen veilig voor mens en dier.

 1. Katten accessoires
 2. kattenverjager

Inhoudsopgave

Meeste gestelde vragen over kattenverjagers

Onze reviews worden door onafhankelijke experts geschreven. Zij worden niet betaald of beïnvloedt door fabrikanten of merkhouders om vertekende beeld te geven van de kattenverjagers. Zij doen hun eigen onderzoeken en testen en op basis van hun bevindingen worden de reviews in elkaar gezet.

Klik op de “beste prijs” knop en je wordt automatisch naar de beste aanbieder gebracht om de aankoop van jouw gekozen kattenverjager te kunnen voltooien.

Volgens onze experts van huisdierencommunity kwam de Questmate® Kattenverjager als beste uit de test!

Nog meer kattenverjager reviews

Onderstaand zie je de andere kattenverjagers van de best geteste kattenverjagers. We hebben namelijk veel diverse kattenverjagers voor je getest en vergeleken. 

De onderstaande kattenverjagers zijn kwalitatief net zo goed als onze nummer 1: Questmate® Kattenverjager. We tonen alleen kattenverjagers in onze top 10 mee die een goede kwaliteit halen. We hebben ook rekening gehouden met je portemonnee. Niet iedereen heeft namelijk hetzelfde budget om uit te geven.

Onderstaand lees je de overige kattenverjagers uit de top 10. Zo heb je in ieder geval genoeg verschillende kattenverjagers om met elkaar te vergelijken. 

Bekijk ook:

2. Metiva Kattenverjager

De Metiva Ultrasonic Repellent is de perfecte oplossing om dieren van je erf te houden. Dit effectieve en humane afweermiddel gebruikt ultrasone geluidsgolven om katten, muizen en ander ongedierte ervan te weerhouden je erf of huis te betreden. Plaats het apparaat gewoon in het gebied dat je wilt beschermen en laat het zijn werk doen. De verjager is weerbestendig en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, waardoor hij ideaal is voor elke ruimte. Kies uit drie verschillende modellen om de perfecte pasvorm voor jouw behoeften te vinden. Houd je terrein diervrij met de Metiva Ultrasonic Repellent.

3. Pest-Tech™ | Supersonisch Flash Kattenverjager

Heb je last van vervelende beestjes of dieren die een ravage aanrichten in je huis of bedrijf? Pest-Tech™ heeft de oplossing voor je! De Supersonic Flash Cat Detector gebruikt sonische en ultrasone geluidsgolven om elk dier af te weren, zodat ze uit je huis blijven. Het gebruik van beide geluidsfrequenties betekent dat dit product effectief is tegen een breed scala aan ongedierte, waaronder katten, knaagdieren en zelfs vogels. Met een groter bereik dan andere dierenverjagers op de markt is de Pest-Tech™ Supersonic Flash Cat Detector perfect voor grote tuinen of commerciële eigendommen. En onze unieke Smart Mode functie past automatisch de geluidsfrequentie aan op basis van het soort ongedierte, zodat ze voorgoed weg zijn! Laat dieren je eigendom niet verpesten - haal Pest-Tech™ vandaag nog in huis.

4. BlackTime - kattenverjager

Introductie van BlackTime Cat Repellent - de ultieme oplossing om katten uit je tuin te houden! Dit afweermiddel op zonne-energie is effectief, duurzaam en volledig humaan, waardoor het de perfecte keuze is voor kattenliefhebbers die hun buitenruimte vrij willen houden van harige indringers. BlackTime Cat Repellent werkt door het uitzenden van een serie ultrasone geluidsgolven waar katten een hekel aan hebben, maar die voor mensen niet waarneembaar zijn. Plaats de repellent gewoon in je tuin en laat hem zijn werk doen - geen katten meer uit de bloemen jagen of te maken krijgen met ongewenste verrassingen in de tuin! Met BlackTime Cat Repellent heb je eindelijk de kattenvrije tuin van je dromen.

5. Dentools Kattenverjager

Geen dieren meer in je tuin! De Dentools Cat Repellent is een ultrasoon ongediertebestrijdingsmiddel op zonne-energie dat effectief katten, honden, vossen, marters, wasberen, duiven, meeuwen, vleermuizen, ratten en muizen verjaagt. Hij bestrijkt een oppervlakte van minstens 200 m², zodat je weer van je tuin kunt genieten zonder vervelende bezoekers.

6. Vulpes Verjager® Kattenverjager

Als je moe bent van ongewenste gasten in je tuin, is de Vulpes Dispatcher de perfecte oplossing. Met behulp van ultrasoon geluid en knipperende lichten verjaagt hij snel alle soorten dieren zonder ze te schaden. De verjager is veilig in gebruik en is getest en goedgekeurd volgens de Europese wetgeving.

7. Ultrasone Kattenverjager

"Weg met katten en ander ongedierte in je tuin met deze ultrasone kattenverjager! Het belooft ze weg te houden, zodat je weer van je erf kunt genieten. Aangedreven door zonne-energie is het milieuvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. Plaats het gewoon waar je het wilt hebben en laat het zijn werk doen. Het is geweldig om herten, wasberen en andere vervelende beestjes weg te houden.

8. Pest-Tech™ PT-501 | Kattenverjager

Zoek je een diervriendelijke manier om ongewenste bezoekers uit je tuin te houden? Zoek niet verder dan de Solar Cat Repellent! Dit innovatieve product gebruikt zonne-energie om een hoogfrequent geluid uit te zenden dat katten, honden, vossen, ratten en muizen effectief verjaagt.

9. Kattenverjager op zonneenergie

Houd je van je tuin, maar haat je het als er dieren komen en alles verpesten? Nou, dan is er nu een oplossing! De Dentools dierenafschrikker is de perfecte manier om je tuin mooi te houden. Plaats het apparaat gewoon in je tuin en het zal een hoogfrequent geluid uitzenden dat dieren zal afschrikken. Het werkt 100% op zonne-energie, dus je hoeft je geen zorgen te maken over batterijen, en het is ook weerbestendig, zodat je het het hele jaar door kunt gebruiken. Bovendien is het niet alleen voor katten! Het Dentools dierenafschrikmiddel houdt ook andere dieren weg, zoals marters, konijnen en ratten.

10. M Pets | Kattenverjager

M Pets Supersonic Flash Cat Detector is de nieuwste innovatie in dierenverzorgingstechnologie. Dit verbazingwekkende apparaat gebruikt ultrasone golven om katten te detecteren binnen een bereik van maximaal 30 meter, waardoor het de perfecte manier is om je katachtige vriend veilig en gezond te houden. Bovendien kan de M Pets Supersonic Flash Cat Detector met zijn Smart Mode functie automatisch zijn gevoeligheid aanpassen om rekening te houden met verschillende soorten katten, zodat je er zeker van kunt zijn dat je huisdier altijd beschermd is. En alsof dat nog niet genoeg was, komt de M Pets Supersonic Flash Cat Detector ook met een ingebouwd LED-licht dat het gebied rond je huisdier verlicht, zodat je hem altijd duidelijk kunt zien. Of je nu een eenvoudige manier zoekt om je kat in de gaten te houden of de ultieme bescherming wilt, de M Pets Supersonic Flash Cat Detector is de perfecte oplossing.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een goede kattenverjager

We willen natuurlijk allemaal het beste voor ons geliefde huisdier! Wil je een goede kattenverjager kopen maar weet je niet welke dit is? Let dan eens op de volgende aandachtspunten tijdens het koopproces:

 • Laat je niet meeslepen door het moment en neem geen impulsieve beslissing. Het is goed om een stap terug te nemen en alle factoren over een kattenverjager af te wegen.
 • Je wilt waar voor je geld krijgen. Let daarom goed op de juiste prijs- en kwaliteitsverhouding. Van een goed geproduceerde kattenverjager kun je verwachten dat deze lang meegaat.
 • Kies een kattenverjager die aan jouw behoeften voldoet.
 • De kattenverjagers kunnen flink in prijs verschillen. Houd rekening met je budget. Wat wil en kun je uitgeven aan een nieuwe kattenverjager


Het is daarom zeker de moeite waard om onze top 10 van de beste kattenverjagers goed te bekijken. Zo krijg je een goed beeld van de prijs- en kwaliteitsverhouding en kun je de kattenverjagers vergelijken met elkaar. Hierdoor zul je makkelijker een keuze voor jezelf kunnen nemen.

Wat is een kattenverjager?

Of je het nou hebt over een ultrasone kattenverjager of een kattenverjager die je tegen bent gekomen op het internet, vele mensen weten niet eens wat het precies doet. Een kattenverjager is bedoeld om de katten uit je tuin te verjagen. 

Het is goed om te weten dat deze verjagers zijn gemaakt om ze te verjagen, maar geen pijn te doen. Een kattenverjager waterstraal is bijvoorbeeld bedoeld om een kat bang te maken. De straal is nooit zo hard dat hij daadwerkelijk een kat pijn zal kunnen doen. Dit is in geen enkel geval zo. 

Verschillende soorten kattenverjagers

Misschien heeft de buurtkat wel een GPS tracker en weet je daarom dat hij niet weg gaat of de kat heeft een halsband met het huisnummer erop staan. Dan verdwijnt de kat niet zomaar uit je tuin. Het is dan goed om te weten dat er verschillende kattenverjagers zijn. De volgende soorten zijn er:

 • Een verjager met stroom
 • Een kattenverjager zonne-energie
 • Een verjager met water 
 • Verjagers met licht
 • Verjagers met geluid

Het is dus goed om te kijken welke opties jij het liefste wilt hebben. Het kan per tuin en persoon verschillen wat je fijn vindt om gebruik van te maken. 

Welke eigenschappen van een verjager zijn belangrijk?

Wanneer je een kattenluik koopt, hoef je alleen maar de afmetingen te weten. Bij een kattenverjager is dit toch net wat anders. Zo heb je een kattenverjager op stroom, maar je hebt ze ook op zonne-energie. Het is dus goed om te kijken op welke eigenschappen je moet letten. De volgende eigenschappen moet naar gekeken worden:

 • Het geluid van een kattenverjager
 • De frequentie 
 • Het design van de kattenverjager
 • Het soort verjager

Verder is het voor jezelf goed om te kijken hoe je zelf het diertje wilt verjagen. Doe je dit liever met geluid of met water? Dit hangt af van je eigen voorkeuren en waar jij je prettig bij voelt. 

Waar koop je een kattenverjager? 

Een kattenverjager kun je tegenwoordig op een hele hoop verschillende plekken kopen. Het is goed om te kijken waar je zelf de verjager wilt kopen en wat de reviews over de verjager precies zeggen. Zo heb je een standaard winkel zoals de Action of Welkoop waar je deze verjagers kunt kopen. Tegenwoordig verkopen ook bouwmarkten zoals de Gamma, Praxis of Hornbach kattenverjagers. 

Je kunt een verjager natuurlijk ook online bestellen. Bij de online bestelling zit het grote voordeel dat je precies weet wat de specificaties van een kattenverjager is. Zo hoef je hier zelf niet naar te zoeken. Als je online gaat kijken zul je zien dat zelfs de Lidl een kattenverjager verkoopt. 

Katten op een natuurlijke manier verjagen 

Er zijn ook verschillende manieren die worden gezien als een natuurlijke kattenverjager. Het is alleen goed om te weten dat dingen zoals koffiedik tegen katten nooit bewezen is. Het kan er juist voor zorgen dat je volledige tuin naar koffie gaat ruiken. 

Daarnaast wordt het ook gezegd dat bijvoorbeeld een vuurwerkplant tegen katten zal helpen. Een kattenverjager helpt over het algemeen het beste. Planten zijn sommige katten nog steeds immuun voor en vele katten hebben tegenwoordig de mogelijkheid om overal om en langs heen te lopen. Hierdoor zal de plant geen nut hebben en de koffie ook niet. 

Onze conclusie over de beste kattenverjagers

Bedankt voor het lezen van onze blogpost over de beste kattenwerende middelen. We hopen dat deze informatie nuttig was en dat je nu in staat bent om het juiste product voor jouw behoeften te kiezen. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons te bereiken.

Gepubliceerd op: 26-10-2022

Disclaimer: Huisdierencommunity.nl heeft bovenstaande kattenverjager reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. Wij krijgen een kleine vergoeding als het product uiteindelijke via onze link wordt gekocht. Wij krijgen echter niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft onze persoonlijke mening n.a.v. de test!