Beste kattenluik met chip - Top 10 kattenluiken met chip 2024

Bezorgd dat je kat naar buiten gaat?

Een kattenluik met chip is de perfecte manier om je kat veilig en gezond in huis te houden. De chiplezer opent het deurtje alleen voor geautoriseerde katten, zodat je er zeker van kunt zijn dat onbevoegde dieren niet in je huis kunnen komen.

Met een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen om uit te kiezen, kun je het perfecte kattenluik met chip vinden dat past bij de inrichting van je huis. Bovendien zijn veel van deze producten gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam zijn en lang meegaan.

Bekijk bij ons de vergelijking van de 10 beste kattenluiken met chip van 2024. Kies een kattenluik met chip die voldoet aan jouw eisen! We beginnen met onze favoriete kattenluik met chip!

Laatst bijgewerkt: 6 apr. 2024

Picture of Tomas
Tomas

Hallo, ik ben Tomas. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam in de zorgsector. Daarnaast heb ik een bijbaan als hondenuitlater en kattenoppas. Zelf heb ik ook een hond en ik hou van alle dieren. Vanwege mijn liefde voor dieren heb ik me verdiept in bijna van alles wat met dieren te maken heeft. Op basis van mijn opgedane kennis en eigen ervaringen schrijf ik deze reviews en daarmee hoop ik jou te kunnen helpen met de doen van de juiste aankopen voor jouw furry friend.

De best geteste kattenluik met chip

Een keuze maken voor je huisdier kan soms lastig zijn. Met name omdat de markt tegenwoordig overspoelt wordt met honderden kattenluiken met chip.

We willen natuurlijk het beste voor ons geliefde harige familielid.  Om het voor jou makkelijker te maken hebben wij een aantal kattenluiken met chip voor je vergeleken met elkaar en een top 10 van de beste kattenluiken met chip voor jou opgesteld. Wat is de best geteste kattenluik met chip?

Lees snel verder om te ontdekken welke kattenluik met chip onze favoriet is!

De experts van huisdierencommunity.nl hopen dat je door het bekijken van onze kattenluiken met chip test beter een beslissing kan maken over welke kattenluik met chip geschikt is voor jou.

1. PetSafe Staywell Microchip Kattenluik

Het PetSafe Staywell Microchip Kattenluik is een geweldige manier om je kat veilig te houden en hem tegelijkertijd de vrijheid te geven om te komen en gaan wanneer hij wil. Dit flapje gebruikt de bestaande microchip van je kat voor identificatie, dus er zijn geen extra labels of halsbanden nodig. Programmeer het luik met maximaal 32 huisdieridentiteiten, en het leest de microchip van je kat telkens als hij naar binnen of buiten wil. Het luik wordt dan alleen voor je kat ontgrendeld en houdt andere dieren buiten. Het PetSafe Staywell Microchip Kattenluik heeft ook een 4-voudige vergrendeling, zodat je kunt kiezen of je kat vrije toegang heeft, alleen naar binnen, alleen naar buiten, of volledig vergrendeld. Met zijn slanke ontwerp kan de PetSafe Staywell Microchip Cat Flap in bijna elke deur of muur worden ingebouwd, en de doorzichtige flap laat je kat zien wanneer het veilig is om naar binnen of buiten te gaan. Geef je kat de onafhankelijkheid waarnaar ze hunkert met de PetSafe Staywell Microchip Cat Flap.

  1. Katten accessoires
  2. kattenluik met chip

Inhoudsopgave

Meeste gestelde vragen over kattenluiken met chip

Onze reviews worden door onafhankelijke experts geschreven. Zij worden niet betaald of beïnvloedt door fabrikanten of merkhouders om vertekende beeld te geven van de kattenluiken met chip. Zij doen hun eigen onderzoeken en testen en op basis van hun bevindingen worden de reviews in elkaar gezet.

Klik op de “beste prijs” knop en je wordt automatisch naar de beste aanbieder gebracht om de aankoop van jouw gekozen kattenluik met chip te kunnen voltooien.

Volgens onze experts van huisdierencommunity kwam de PetSafe Staywell Microchip Kattenluik als beste uit de test!

Nog meer kattenluik met chip reviews

Onderstaand zie je de andere kattenluiken met chip van de best geteste kattenluiken met chip. We hebben namelijk veel diverse kattenluiken met chip voor je getest en vergeleken. 

De onderstaande kattenluiken met chip zijn kwalitatief net zo goed als onze nummer 1: PetSafe Staywell Microchip Kattenluik. We tonen alleen kattenluiken met chip in onze top 10 mee die een goede kwaliteit halen. We hebben ook rekening gehouden met je portemonnee. Niet iedereen heeft namelijk hetzelfde budget om uit te geven.

Onderstaand lees je de overige kattenluiken met chip uit de top 10. Zo heb je in ieder geval genoeg verschillende kattenluiken met chip om met elkaar te vergelijken. 

Bekijk ook:

2. Cat Mate Kattendeur

Zoek je een manier om je kat wat onafhankelijkheid te geven? Zoek niet verder dan de Catmate Kattendeur met Microchip! Dit witte deurtje is speciaal ontworpen om katten te laten komen en gaan wanneer ze willen, terwijl ongewenste beestjes buiten worden gehouden. En omdat het de microchip van je kat gebruikt voor identificatie, kun je er zeker van zijn dat alleen je harige vriend toegang heeft tot de deur.

3. Sureflap Dierenluik - Kattenluik

Zoek je een manier om je kat de vrijheid te geven die ze verdient zonder je zorgen te maken over vreemden die je huis binnenkomen? SureFlap dekt je met hun assortiment kattenluiken die werken met microchip herkenning. De Microchip Cat Flap is perfect voor katten van klein tot normaal postuur, en kan worden geïnstalleerd in deuren, glas en muren. Dankzij apart verkrijgbare tunnelverlengstukken kan het kattenluik in muren van elke dikte worden gemonteerd. Bij installatie in glas is het belangrijk contact op te nemen met een professionele glaszetter. Het kattenluik heeft een 4-voudige vergrendeling die je de ultieme controle geeft over het komen en gaan van je huisdier. Een LED-indicator geeft aan of het luikje vergrendeld of ontgrendeld is. Met een handmatige vergrendeling kun je het luik altijd op slot houden als dat nodig is. En een automatische modus vergrendelt het luik wanneer je huisdier niet in de buurt is, zodat andere dieren niet je huis kunnen binnenkomen. Het Microchip Kattenluik van Sureflap heeft ook een ingebouwde activiteitssensor die detecteert wanneer je huisdier in de buurt is en het luik automatisch ontgrendelt. Dit is perfect voor die momenten dat je niet thuis bent en niet wilt dat je kat buitengesloten wordt. Zodra je huisdier binnen is, wordt het klepje automatisch weer vergrendeld. Er kunnen maximaal 32 huisdierprofielen in het geheugen worden opgeslagen, waardoor dit een perfecte oplossing is voor huishoudens met meerdere katten.

4. PetSafe Microchip - Kattenluik

Zoek je een manier om je kat wat onafhankelijkheid te geven en tegelijkertijd ongewenste dieren uit je huis te houden? Zoek niet verder dan de PetSafe Microchip Cat Flap! Dit eenvoudig te installeren luik werkt door het lezen van de unieke microchip van je kat, dus er is geen halsband of ander accessoire nodig. Het luik is ook energiezuinig en geschikt voor katten tot 8 kg. Bovendien kan het worden geprogrammeerd voor maximaal 40 katten met microchips, waardoor het een geweldige optie is voor huizen met meerdere huisdieren.

5. Sureflap Microchip Huisdierluik

Introductie van de Sureflap Microchip Pet Flap Connect Bundle - de ultieme oplossing om je kat de vrijheid te geven die ze verdient en tegelijkertijd vreemden uit je huis te houden. Dit top-of-the-line kattenluik is voorzien van microchip herkenning, wat betekent dat alleen jouw kat er in en uit kan. Bovendien kun je met de meegeleverde Hub het komen en gaan van je kat in de gaten houden via de Sureflap app. Of je nu aan het werk bent of op vakantie, je weet altijd of je harige vriend veilig binnen zit. En omdat hij ontworpen is voor katten van alle maten, van Maine Coons tot kleine terriërs, is de Sureflap Microchip Pet Flap Connect de perfecte oplossing voor al je huisdierenbehoeften.

6. PetSafe Petporte - Kattenluik

De PetSafe Petporte Smart Flap is de perfecte oplossing om je kat de vrijheid te geven om te komen en te gaan wanneer hij wil, en tegelijkertijd ongewenste zwerfdieren buiten te houden. Dit door een microchip geactiveerde kattenluik is geschikt voor katten tot 7 kg en kan gebruikt worden voor maximaal 25 katten. Het heeft een energiezuinig ontwerp en is gemakkelijk te installeren in ramen, muren en deuren van hout, PVC, metaal, glas of baksteen. De Petporte Smart Flap geeft ook een piepend alarm als je kat 's nachts binnenkomt, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze veilig en gezond zijn. Geef je katachtige vriend het geschenk van onafhankelijkheid met de PetSafe Petporte Smart Flap.

7. SureFlap Microchip Kattenluik

Introductie van de nieuwe SureFlap Microchip Cat Flap Connect M - Wit - 14 x 12 cm. Verrijk het leven van je huisdier, bescherm je huis en verbind overal met dit innovatieve nieuwe product. De SureFlap Microchip Cat Flap Connect M gebruikt de bestaande microchip van je huisdier voor identificatie en geeft je de mogelijkheid om overal ter wereld via de gratis Sure Petcare app de activiteit te controleren en beperkingen in te stellen SureFlap heeft aan alles gedacht met dit nieuwe product, waardoor het de perfecte oplossing is voor drukke huisdierouders die hun harige vrienden veilig en gelukkig willen houden. De flap wordt geactiveerd door de microchip van je huisdier, wat betekent dat andere dieren je huis niet kunnen binnenkomen, en de ingebouwde 4-weg vergrendeling zorgt voor extra veiligheid.

8. SureFlap Microchip Kattenluik

Als je op zoek bent naar een kattenluik dat ongewenste gasten uit je huis houdt, dan is de SureFlap Microchip Cat Flap M de perfecte oplossing. Dit hoogwaardige kattenluik gebruikt de microchip van je kat om hem te identificeren en hem toe te laten in je huis, terwijl hij andere katten buiten houdt. Dit biedt niet alleen extra veiligheid voor je huis, maar geeft je ook gemoedsrust in de wetenschap dat je kat binnen veilig en gezond is. Het luik is gemaakt van duurzame materialen en wordt geleverd in een bruine afwerking die bij elke deur past. Het is gemakkelijk te installeren en wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een snelle en eenvoudige installatie. Geef je kat de vrijheid die ze verdient met het SureFlap Microchip Kattenluik M.

9. Petsafe 980 Kattenluik

Petsafe 980 Kattenluik Magnetische Sleutel - Zilver is de perfecte oplossing voor de behoeften van je katachtige vriend. Deze magnetische sleutel is geschikt voor gebruik met kattenluiken die werken met een magnetisch slot, en is speciaal ontworpen voor modellen uit de 400- en 900-serie. Met deze sleutel kan je kat komen en gaan wanneer hij wil, waardoor hij de onafhankelijkheid krijgt waar hij naar verlangt, terwijl hij toch veilig en beschermd blijft.

10. SureFlap Microchip Huisdierluik

Op zoek naar een huisdierdeur die alleen je harige vrienden binnenlaat? Zoek niet verder dan de SureFlap Microchip Huisdierdeur L in Bruin! Deze hoogwaardige huisdierendeur maakt gebruik van de bestaande microchip van je huisdier om te ontgrendelen, zodat je met een gerust hart weet dat ongewenste dieren je huis niet kunnen binnenkomen. De SureFlap Microchip Pet Door L is ook geweldig om je kat veilig en binnen te houden - je kunt ervoor kiezen om de deur altijd op slot te doen, of hem op 'alleen in' of 'alleen uit' te zetten. En omdat het de microchip van je huisdier gebruikt voor identificatie, is er geen halsbandsleutel of label nodig, waardoor het een comfortabele en handige optie is voor je katachtige vriend.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een goede kattenluik met chip

We willen natuurlijk allemaal het beste voor ons geliefde huisdier! Wil je een goede kattenluik met chip kopen maar weet je niet welke dit is? Let dan eens op de volgende aandachtspunten tijdens het koopproces:

  • Laat je niet meeslepen door het moment en neem geen impulsieve beslissing. Het is goed om een stap terug te nemen en alle factoren over een kattenluik met chip af te wegen.
  • Je wilt waar voor je geld krijgen. Let daarom goed op de juiste prijs- en kwaliteitsverhouding. Van een goed geproduceerde kattenluik met chip kun je verwachten dat deze lang meegaat.
  • Kies een kattenluik met chip die aan jouw behoeften voldoet.
  • De kattenluiken met chip kunnen flink in prijs verschillen. Houd rekening met je budget. Wat wil en kun je uitgeven aan een nieuwe kattenluik met chip


Het is daarom zeker de moeite waard om onze top 10 van de beste kattenluiken met chip goed te bekijken. Zo krijg je een goed beeld van de prijs- en kwaliteitsverhouding en kun je de kattenluiken met chip vergelijken met elkaar. Hierdoor zul je makkelijker een keuze voor jezelf kunnen nemen.

Onze conclusie over de beste kattenluiken met chip

Als je op zoek bent naar een nieuw kattenluik met chip, dan kun je bij ons terecht. De kat heeft nu zijn eigen ruimte als gevolg van de chip en je huis wordt veiliger.

Gepubliceerd op: 26-10-2022

Disclaimer: Huisdierencommunity.nl heeft bovenstaande kattenluik met chip reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. Wij krijgen een kleine vergoeding als het product uiteindelijke via onze link wordt gekocht. Wij krijgen echter niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft onze persoonlijke mening n.a.v. de test!