Beste nat kattenvoer - Top 10 nat kattenvoer 2024

Bezorgd over wat je je kat moet voeren?

Katten zijn obligate carnivoren, wat betekent dat ze dierlijke eiwitten nodig hebben om te overleven. Daarom is nat kattenvoer zo belangrijk - het levert het vocht en de voedingsstoffen die katten nodig hebben om gezond te blijven. En met zo'n grote verscheidenheid aan nat kattenvoer beschikbaar, zul je er zeker een vinden waar je kat dol op is.

We hebben deze lijst van de 10 beste natte kattenvoeders op de markt samengesteld, zodat je het perfecte product voor je katachtige vriend kunt vinden. Met zoveel beschikbare opties willen we ervoor zorgen dat je alle informatie hebt die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Bekijk bij ons de vergelijking van de 10 beste nat kattenvoer van 2024. Kies een nat kattenvoer die voldoet aan jouw eisen! We beginnen met onze favoriete nat kattenvoer!

Laatst bijgewerkt: 6 apr. 2024

Picture of Tomas
Tomas

Hallo, ik ben Tomas. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam in de zorgsector. Daarnaast heb ik een bijbaan als hondenuitlater en kattenoppas. Zelf heb ik ook een hond en ik hou van alle dieren. Vanwege mijn liefde voor dieren heb ik me verdiept in bijna van alles wat met dieren te maken heeft. Op basis van mijn opgedane kennis en eigen ervaringen schrijf ik deze reviews en daarmee hoop ik jou te kunnen helpen met de doen van de juiste aankopen voor jouw furry friend.

De best geteste nat kattenvoer

Een keuze maken voor je huisdier kan soms lastig zijn. Met name omdat de markt tegenwoordig overspoelt wordt met honderden nat kattenvoer.

We willen natuurlijk het beste voor ons geliefde harige familielid.  Om het voor jou makkelijker te maken hebben wij een aantal nat kattenvoer voor je vergeleken met elkaar en een top 10 van de beste nat kattenvoer voor jou opgesteld. Wat is de best geteste nat kattenvoer?

Lees snel verder om te ontdekken welke nat kattenvoer onze favoriet is!

De experts van huisdierencommunity.nl hopen dat je door het bekijken van onze nat kattenvoer test beter een beslissing kan maken over welke nat kattenvoer geschikt is voor jou.

1. Gourmet Tonijn - Kattenvoer nat

Op zoek naar een nat kattenvoer dat zowel lekker als voedzaam is? Zoek niet verder dan Gourmet Nature's Creations Tonijn! Dit natte kattenvoer is gemaakt met hoogwaardige tonijn, groenten en rijst, en is vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Bovendien is het volledig dierenvoer voor volwassen katten, zodat je er zeker van kunt zijn dat je katachtige vriend alles krijgt wat hij nodig heeft.

 1. Kattenvoeding
 2. nat kattenvoer

Inhoudsopgave

Meeste gestelde vragen over nat kattenvoer

Onze reviews worden door onafhankelijke experts geschreven. Zij worden niet betaald of beïnvloedt door fabrikanten of merkhouders om vertekende beeld te geven van de nat kattenvoer. Zij doen hun eigen onderzoeken en testen en op basis van hun bevindingen worden de reviews in elkaar gezet.

Klik op de “beste prijs” knop en je wordt automatisch naar de beste aanbieder gebracht om de aankoop van jouw gekozen nat kattenvoer te kunnen voltooien.

Volgens onze experts van huisdierencommunity kwam de Gourmet Tonijn - Kattenvoer nat als beste uit de test!

Nog meer nat kattenvoer reviews

Onderstaand zie je de andere nat kattenvoer van de best geteste nat kattenvoer. We hebben namelijk veel diverse nat kattenvoer voor je getest en vergeleken. 

De onderstaande nat kattenvoer zijn kwalitatief net zo goed als onze nummer 1: Gourmet Tonijn - Kattenvoer nat. We tonen alleen nat kattenvoer in onze top 10 mee die een goede kwaliteit halen. We hebben ook rekening gehouden met je portemonnee. Niet iedereen heeft namelijk hetzelfde budget om uit te geven.

Onderstaand lees je de overige nat kattenvoer uit de top 10. Zo heb je in ieder geval genoeg verschillende nat kattenvoer om met elkaar te vergelijken. 

Bekijk ook:

2. Gourmet Rund - Kattenvoer nat

Gourmet Nature's Creations zijn een reeks heerlijke, natuurlijke recepten voor je kat. Gemaakt met geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit, vakkundig bereid en rijk aan rundvlees, lam, gevogelte of vis, is elke maaltijd compleet en nutritioneel uitgebalanceerd. Zonder toegevoegde kleuren of kunstmatige smaken zijn Gourmet Nature's Creations een gezonde en voedzame keuze voor je huisdier.

3. Whiskas natte kattenvoeding

Verwen je kat met de heerlijkheid van Whiskas natvoer voor katten. Dit pakket bevat 60 individuele maaltijdzakjes, die elk 100 gram verrukkelijk natvoer bevatten. Er zitten verschillende smaken in dit pakket - zalm, rundvlees en gevogelte - zodat je kat elke dag van een andere smaak kan genieten. Whiskas natvoer voor katten is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en is verrijkt met vitaminen en mineralen om je kat gezond en gelukkig te houden.

4. Sheba natte kattenvoeding

Verwen je kat met een heerlijke maaltijd waar ze dol op zullen zijn met Sheba nat kattenvoer. Deze doos bevat 40 verschillende maaltijdzakjes, waarbij elk zakje 85 gram voer bevat. Er zijn vier verschillende buidelsmaken, waaronder eend in saus, kip in saus, gevogelte in saus, en kalkoen/eend combinatie in saus. Sheba nat kattenvoer is gemaakt met natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten, zodat je je goed kunt voelen bij het geven van een voedzame maaltijd aan je kat.

5. Sheba natte voeding

DUOPACK Sheba natvoer is de perfecte maaltijd voor je geliefde huisdier. Elk pakket bevat twee verschillende soorten heerlijk natvoer, dat je huisdier zal doen watertanden. Het Duopack is ook een uitstekende manier om je harige vriend een verscheidenheid aan smaken en texturen te geven. Het natvoer is rijk aan voedingsstoffen en vol van smaak, dus je huisdier zal er dol op zijn. En jij zult ervan houden dat het gezond en voedzaam is. DUOPACK Sheba natvoer is perfect voor alle soorten huisdieren, van katten tot honden.

6. Whiskas natte voeding katten

Als je op zoek bent naar een natvoer waar je volwassen kat dol op zal zijn, zoek dan niet verder dan het MEGAPACK Whiskas natvoer. Dit uitgebreide pakket bevat 120 zakjes natvoer in 10 heerlijke varianten, wat betekent dat er voor elke katachtige iets lekkers bij zit. Bovendien krijg je met 40 zakjes in elk van de drie dozen veel waar voor je geld. Het MEGAPACK Whiskas natvoer is perfect voor volwassen katten in alle soorten en maten. Elk zakje zit boordevol voedingsstoffen en vitaminen die essentieel zijn om je kat gezond en gelukkig te houden. En met zo'n gevarieerd aanbod aan smaken is er geen gevaar dat je kat zich gaat vervelen met zijn eten.

7. Whiskas natte kattenvoeding

Op zoek naar een heerlijk en gezond natvoer voor je kat? Zoek niet verder dan Whiskas natvoer voor katten! Deze verpakking bevat 40 individuele maaltijdzakjes, die elk 100 gram vlees of vis in smakelijke gelei bevatten. Kies uit zalm, tonijn, kip of rundvlees - of meng het en houd je kat tevreden! Whiskas natvoer is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en toegevoegde vitaminen en mineralen om je kat gezond en actief te houden.

8. Whiskas natte kattenvoeding

Verwen je kat met de heerlijkheid van Whiskas nat kattenvoer. Deze doos bevat 120 maaltijdzakjes van elk 100 gram, goed voor in totaal 12 kg nat kattenvoer. Het maandpakket bevat drie verschillende smaken: zalm in saus, rundvlees in saus, en gevogelte in saus. Alle gebruikte ingrediënten in Whiskas nat kattenvoer zijn natuurlijk en gezond, met als extra bonus vitaminen en mineralen.

9. Sheba natte kattenvoeding

Op zoek naar een heerlijke manier om je katje te verwennen? Zoek niet verder dan het Sheba nat kattenvoer duopakket! Deze doos bevat 80 maaltijdzakjes van elk 85 gram, en elk zakje zit boordevol goedheid. Er zitten vier verschillende smaken in dit pakket: eend in saus, kip in saus, gevogelte in saus en kalkoen/eend combinatie in saus. Er zit dus zeker iets bij waar je kat dol op zal zijn! En omdat Sheba nat kattenvoer gemaakt is met natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten, kun je met een goed gevoel het aan je harige vriend geven.

10. Gourmet Zeevis - Kattenvoer nat

Als je op zoek bent naar een heerlijk, gezond natvoer voor je volwassen kat, zoek dan niet verder dan Gourmet Nature's Creations Seafood. Deze verzameling recepten is geïnspireerd door de natuur en gemaakt met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten. Ze zijn vakkundig bereid en rijk aan vlees, gevogelte of vis, met groenten als spinazie, wortels of tomaten en rijst. Bovendien zijn er geen toegevoegde kleuren, kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Je kunt je er dus goed bij voelen om je kat de voeding te geven die hij nodig heeft met een smaak waar hij dol op zal zijn.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een goede nat kattenvoer

We willen natuurlijk allemaal het beste voor ons geliefde huisdier! Wil je een goede nat kattenvoer kopen maar weet je niet welke dit is? Let dan eens op de volgende aandachtspunten tijdens het koopproces:

 • Laat je niet meeslepen door het moment en neem geen impulsieve beslissing. Het is goed om een stap terug te nemen en alle factoren over een nat kattenvoer af te wegen.
 • Je wilt waar voor je geld krijgen. Let daarom goed op de juiste prijs- en kwaliteitsverhouding. Van een goed geproduceerde nat kattenvoer kun je verwachten dat deze lang meegaat.
 • Kies een nat kattenvoer die aan jouw behoeften voldoet.
 • De nat kattenvoer kunnen flink in prijs verschillen. Houd rekening met je budget. Wat wil en kun je uitgeven aan een nieuwe nat kattenvoer


Het is daarom zeker de moeite waard om onze top 10 van de beste nat kattenvoer goed te bekijken. Zo krijg je een goed beeld van de prijs- en kwaliteitsverhouding en kun je de nat kattenvoer vergelijken met elkaar. Hierdoor zul je makkelijker een keuze voor jezelf kunnen nemen.

Informatie over nat voer voor katten

Kattenvoer nat is een voersoort wat vele katten dagelijks krijgen. De meeste katten krijgen vanaf kitten af aan al natvoer. Zo krijgen kittens kittenvoer en zo gaat het steeds een stapje hoger. Je hebt bijvoorbeeld 1+ kattenvoer of 7+. De leeftijd van de kat bepaalt welk voer je nodig hebt. 

Het beste kattenvoer nat verschilt dus erg per kat. Sommige katten hebben bijvoorbeeld een blaasontsteking gehad, waardoor ze alleen voer mogen met minder zout. Het is dus goed om te kijken wat je kat nodig heeft. 

Verschillende soorten natvoer voor katten 

Als je een kattenvoer nat aanbieding tegenkomt, is het goed om bij jezelf na te gaan wat voor een soort kattenvoer je nodig hebt. Per kat kan dit namelijk erg verschillen. Zo maakt de leeftijd uit, maar het kattenvoer komt ook in allerlei verschillende smaken. 

Zo heb je de smaken kip, rund of vis. Maar tegenwoordig heb je ook veel specifiekere smaken met bijvoorbeeld groente erbij in. Je hebt zelfs graanvrij kattenvoer nat, zodat je het beste kattenvoer voor je kat kunt gaan halen. Zo heb je ook hypoallergeen kattenvoer. Het is dus echt even kijken wat jij denkt dat je kat nodig heeft en waar je kat het meeste energie van krijgt. 

Voor- en nadelen van nat kattenvoer

Je hebt niet alleen biologisch kattenvoer nat, maar je hebt ook een hele hoop andere mogelijkheden. Er zitten zeker verschillende voordelen aan nat voer, maar er zitten ook nadelen aan verbonden. De voordelen en nadelen vind je hieronder. 

Voordelen:

 • Je kat krijgt meer vocht binnen. Wanneer je kat weinig drinkt, is dit een goede manier om ervoor te zorgen dat er meer vocht binnen komt
 • De vacht van een kat kan er op vooruit gaan door dat er goede voedingsstoffen in het vlees zitten
 • Katten worden er enthousiast van en ervaren minder honger
 • Het beste natvoer kat helpt katten meer energie op te doen

Nadelen:

 • Sommige katten kunnen erg smeren met natvoer, waardoor het erg vies kan worden
 • Enkele katten eten te veel en te snel, waardoor je de kat moet remmen
 • Sommige natvoer is te zout of niet goed voor je kat
 • Niet alle katten houden van natvoer, waardoor het smerig kan worden

Heeft mijn kat natvoer nodig?

Sommige katten houden gewoon niet van natvoer. Zij eten liever brokjes of een levende muis. Toch is het altijd goed om te proberen of je kat het wel wilt eten. Op die manier kun je er namelijk voor zorgen dat de kat minder honger ervaart. Zo hoef je ook minder snel een drinkfontein te halen, omdat de kat meer vocht binnen krijgt via natvoer. 

Er zijn ook katten die bepaalde soorten natvoer gewoon niet willen hebben. Zo kun je soms Jumbo kattenvoer nat kopen en ze eten het niet op, terwijl het AH kattenvoer nat met plezier opgegeten wordt. Het is dus goed om eens te kijken of je kat ander natvoer wel wilt eten. Sommige katten hebben namelijk hoge eisen. 

Waar koop je natvoer voor je kat?

Natvoer kopen voor je kat zal je meerdere malen per maand moeten doen als de kat vast natvoer wil eten. Daarom is het goed om te kijken waar je het beste katten natvoer kunt gaan kopen. Gelukkig kun je bijvoorbeeld bij de Jumbo of AH tegenwoordig wel gewoon kattenvoer kopen. 

Als je denkt aan Felix kattenvoer nat, dan kan het zijn dat je naar een andere winkel toe moet. Het is goed om te kijken of je het natvoer misschien niet online kunt bestellen, want in sommige gevallen kun je op die manier eenvoudig korting krijgen. 

Onze conclusie over de beste nat kattenvoer

We hopen dat je deze lijst met het beste natte kattenvoer nuttig vond. Zoals altijd, als je vragen of zorgen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. En zorg ervoor dat je vaak terugkomt, want we zullen dit bericht blijven bijwerken met nieuwe en spannende producten.

Gepubliceerd op: 26-10-2022

Disclaimer: Huisdierencommunity.nl heeft bovenstaande nat kattenvoer reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. Wij krijgen een kleine vergoeding als het product uiteindelijke via onze link wordt gekocht. Wij krijgen echter niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft onze persoonlijke mening n.a.v. de test!