Van Lieshout Dier & Tuin

Van Lieshout Dier & Tuin is een Dierenwinkel gelegen aan Meerstraat 32 in Heeswijk Dinther.

Meer informatie over Van Lieshout Dier & Tuin in Heeswijk Dinther

Van Lieshout Dier & Tuin is een Dierenwinkel gelegen in Heeswijk Dinther op Meerstraat 32.

Van Lieshout Dier & Tuin uit Heeswijk Dinther hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Heeswijk Dinther? Dan ben je bij Van Lieshout Dier & Tuin op de juiste plek. Bij Van Lieshout Dier & Tuin kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Meerstraat 32 in Heeswijk Dinther. Je kan Van Lieshout Dier & Tuin telefonisch bereiken op: 31 413 291 403 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://vanlieshoutdier-tuin.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: In de tekst staat dat er geen producten in de winkelwagen zijn. Verder wordt vermeld dat de winkel tijdens de hele zomervakantie normale openingstijden heeft. Het assortiment bestaat onder andere uit Carocroc Indoor, Carocroc 3-Mix (Cat), Carocroc Puppy en Carocroc Energy. Deze producten zijn uit eigen voorraad leverbaar. Daarnaast wordt er een lijst gegeven van verschillende categorieën waar je naar op zoek kunt zijn, zoals afrastering, agrarische benodigdheden, bestrijdingsmiddelen en boerderijdieren. Ook wordt vermeld dat de winkel gevestigd is op de Meerstraat 32 in Heeswijk-Dinther en dat ze vandaag geopend zijn van 08:00 tot 18:00 uur.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Van Lieshout Dier & Tuin of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Van Lieshout Dier & Tuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Lieshout Dier & Tuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Van Lieshout Dier & Tuin

Bezoekers bekeken ook