Karinas dierenwebshop

Karinas dierenwebshop is een Internetwinkel gelegen aan Engelberterweg 65 in Groningen.

Meer informatie over Karinas dierenwebshop in Groningen

Karinas dierenwebshop is een Internetwinkel gelegen in Groningen op Engelberterweg 65.

Karinas dierenwebshop uit Groningen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Internetwinkel in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Karinas dierenwebshop op de juiste plek. Bij Karinas dierenwebshop kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Internetwinkel is gelegen aan Engelberterweg 65 in Groningen. Je kan Karinas dierenwebshop telefonisch bereiken op: 31 6 15507137 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.karinasdierenwebshop.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Karinas Dierenwebshop is een online dierenwinkel die een breed assortiment aanbiedt voor verschillende dieren, zoals cavia's, konijnen, honden, katten en pluimvee. Ze hebben ook cadeauartikelen beschikbaar. Klanten kunnen eenvoudig dierbenodigdheden bestellen en thuis laten bezorgen of hun bestelling ophalen in Groningen. De webshop biedt handgemaakte hangmatten aan voor cavia's, konijnen en fretten, gemaakt van fleece en katoen. De hangmatten zijn wasbaar en worden geleverd inclusief ophangbeugel. Daarnaast wordt er ook een hangmat aangeboden met afmetingen van 30 x 30 x 40 cm, geschikt voor in een kooi of draadkubus. De webshop biedt ook andere producten aan, zoals koelschijven, manden en cadeauartikelen.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Karinas dierenwebshop of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Karinas dierenwebshop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karinas dierenwebshop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Karinas dierenwebshop

Bezoekers bekeken ook