iBarf

iBarf is een Winkel gelegen aan Huijbergseweg 36 in Hoogerheide.

Meer informatie over iBarf in Hoogerheide

iBarf is een Winkel gelegen in Hoogerheide op Huijbergseweg 36.

iBarf uit Hoogerheide hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Winkel in de buurt van Hoogerheide? Dan ben je bij iBarf op de juiste plek. Bij iBarf kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Winkel is gelegen aan Huijbergseweg 36 in Hoogerheide. Je kan iBarf telefonisch bereiken op: 31 164 620 207 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.ibarf.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Het artikel is een introductie van iBarf.nl, een website die eerlijke voeding en andere producten aanbiedt voor honden en katten. De website biedt gratis verzending voor bestellingen vanaf € 39,- en verschillende betaalmethoden, waaronder iDeal, Klarna en Bancontact. Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verzonden en de klantenservice biedt deskundig advies. Er worden ook weekaanbiedingen aangeboden, waaronder Tasty Bone, dat getest is op hardnekkige kauwers en helpt bij het versterken en beschermen van het tandvlees en gebit van honden. iBarf.nl maakt deel uit van Dierenwinkeldeals.nl, een familiebedrijf dat een totaaloplossing biedt voor huisdieren.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar iBarf of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij iBarf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je iBarf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. iBarf

Bezoekers bekeken ook