Fama Design

Fama Design is een Dierenwinkel gelegen aan Tesselschadestraat 5 in Deventer.

Meer informatie over Fama Design in Deventer

Fama Design is een Dierenwinkel gelegen in Deventer op Tesselschadestraat 5.

Fama Design uit Deventer hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Deventer? Dan ben je bij Fama Design op de juiste plek. Bij Fama Design kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Tesselschadestraat 5 in Deventer. Je kan Fama Design telefonisch bereiken op: 31 6 24869387 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://fama-design.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Fama design is een jong bedrijf dat zich richt op het maken van unieke meubels voor katten. Ze zijn ontstaan vanuit de liefde voor dieren en ambacht. Het bedrijf heeft al 14 jaar ervaring in het opvangen van verwaarloosde katten. Ze hebben gemerkt dat de standaard krabpalen niet passen bij het interieur van veel mensen. Daarom hebben ze hun eigen meubels ontwikkeld, die zijn getest en goedgekeurd door hun opvangers. Alles wat ze maken is volledig aanpasbaar naar de smaak en wensen van de klant. Ze hebben een shop waar je hun meubels kunt kopen en zijn ook bereikbaar voor andere wensen en ideeën. Bezoek is mogelijk op afspraak.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Fama Design of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Fama Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fama Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Fama Design

Bezoekers bekeken ook