Pingo & Pet

Pingo & Pet is een Dierenwinkel gelegen aan Koaidyk 8a in Earnewald.

Meer informatie over Pingo & Pet in Earnewald

Pingo & Pet is een Dierenwinkel gelegen in Earnewald op Koaidyk 8a.

Pingo & Pet uit Earnewald hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Earnewald? Dan ben je bij Pingo & Pet op de juiste plek. Bij Pingo & Pet kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Koaidyk 8a in Earnewald. Je kan Pingo & Pet telefonisch bereiken op: 31 511 539 771 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://pingo-pet.nl/contact

Op september 2023 las je op de website het volgende: Het contactgedeelte van de website geeft informatie over hoe je contact kunt opnemen met Pingo en Pet. Er is een contactformulier beschikbaar en het bezoekadres van het bezoekerscentrum is Koaidyk 8a, 9264 TP Earnewald. Het algemene e-mailadres is info@pingo-pet.nl. Er zijn twee coördinatoren, Floriske Okkema en Fokje Posthumus, met hun respectievelijke telefoonnummers vermeld. Het bezoek- en postadres is ook het bezoekerscentrum de Wiidpleats. Het telefoonnummer is 0511 - 53 97 71. Pingo en Pet werken samen met de gemeente Achtkarspelen, gemeente Tytsjerksteradiel en It Fryske Gea. Er wordt geen specifieke datum genoemd in de tekst.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Pingo & Pet of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Pingo & Pet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pingo & Pet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Pingo & Pet

Bezoekers bekeken ook