DierOKÉ

DierOKÉ is een Dierenwinkel gelegen aan Gemeenteplein 59 in Heerenveen.

Meer informatie over DierOKÉ in Heerenveen

DierOKÉ is een Dierenwinkel gelegen in Heerenveen op Gemeenteplein 59.

DierOKÉ uit Heerenveen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Heerenveen? Dan ben je bij DierOKÉ op de juiste plek. Bij DierOKÉ kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Gemeenteplein 59 in Heerenveen. Je kan DierOKÉ telefonisch bereiken op: 31 6 25216717 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dieroke.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: DierOKÉ is een dierenspeciaalzaak die hoogwaardige producten aanbiedt voor de gezondheid en het welzijn van huisdieren. Ze hebben voeding, snacks, speeltjes, mandjes, verzorgingsproducten en anti-vlooien- en tekenmiddelen. Daarnaast bieden ze ook specifieke dieetvoeding aan. In hun webshop kun je onder andere 10x geperste runderstaaf kauwstaven, 30 small kauwstaven met runderhuid en omwikkelde kip, 4x medium kauwstaaf met omwikkelde kip en 6x XL kauwstaaf met omwikkelde kip vinden. Ze staan ook op verschillende weekmarkten.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar DierOKÉ of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij DierOKÉ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DierOKÉ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. DierOKÉ

Bezoekers bekeken ook