Dog meals on wheels

Dog meals on wheels is een Dierenwinkel gelegen aan Oosterstraat 22a in Drachten.

Meer informatie over Dog meals on wheels in Drachten

Dog meals on wheels is een Dierenwinkel gelegen in Drachten op Oosterstraat 22a.

Dog meals on wheels uit Drachten hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Drachten? Dan ben je bij Dog meals on wheels op de juiste plek. Bij Dog meals on wheels kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Oosterstraat 22a in Drachten. Je kan Dog meals on wheels telefonisch bereiken op: 31 6 10887670 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dogmealsonwheels.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Dog Meals on Wheels heeft te maken met prijsverhogingen vanwege leveranciers, met name voor eend en zalm. Deze prijsverhoging geldt alleen voor de brokken. Daarnaast hebben ze nu een winkel in Drachten waar klanten vlees kunnen halen, ook zonder bestelling. Ze hebben ook andere producten zoals koudgeperste brokken, gestoomde worsten en snacks op voorraad. Ze hebben besloten om de trimsalon in Tijnje en de ophaalpunten van Kivo in Boornbergum en Tijnje samen te voegen in een groter winkelpand in Drachten. Daarom is ophalen in Tijnje of Boornbergum niet meer mogelijk. Bezorgen kan nog steeds, maar nu is ophalen ook een optie zonder minimale bestelbedrag en bezorgkosten. Ze zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuwe webwinkel. Daarnaast hebben ze een outletshop met producten voor honden en katten. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Voor vragen kunnen klanten het contactformulier gebruiken of bellen of appen naar het telefoonnummer 06 10887670.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dog meals on wheels of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dog meals on wheels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dog meals on wheels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dog meals on wheels

Bezoekers bekeken ook