Dierenspeciaalzaak Izzy

Dierenspeciaalzaak Izzy is een Dierenwinkel gelegen aan Banier 3 in Boxtel.

Meer informatie over Dierenspeciaalzaak Izzy in Boxtel

Dierenspeciaalzaak Izzy is een Dierenwinkel gelegen in Boxtel op Banier 3.

Dierenspeciaalzaak Izzy uit Boxtel hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Boxtel? Dan ben je bij Dierenspeciaalzaak Izzy op de juiste plek. Bij Dierenspeciaalzaak Izzy kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Banier 3 in Boxtel. Je kan Dierenspeciaalzaak Izzy telefonisch bereiken op: 31 411 782 565 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dierenspeciaalzaakizzy.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: De dierenspeciaalzaak biedt een compleet assortiment aan voor honden, katten, knaagdieren, vogels en aquaria. Daarnaast hebben ze ook een gedeelte voor paardensport en voeders voor boerderijdieren. In de winkel kan men terecht voor benodigdheden en vragen, waarbij ze samenwerken met trimsalons, gedragscoaches, uitlaatservices en dierenartsen. Huisdieren zijn altijd welkom in de winkel. Ze werken ook samen met hondencoaches, trimsalons en dierenartsen om klanten en huisdier eigenaren te helpen bij problemen. Daarnaast verhuren ze puzzels voor honden in de Speel-O-Theek, wat zorgt voor geestelijke uitdaging voor de hond. Het spelen van een spel kan gelijkstaan aan een wandeling van 60 minuten. Verder worden er tips en advies gegeven en is er een actie rondom de feestdagen waarbij klanten hun voerbak kunnen zetten in de winkel en deze gevuld wordt met iets lekkers.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dierenspeciaalzaak Izzy of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dierenspeciaalzaak Izzy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierenspeciaalzaak Izzy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dierenspeciaalzaak Izzy

Bezoekers bekeken ook