Dierengedenkshop.nl

Dierengedenkshop.nl is een Dierenwinkel gelegen aan Palmboomstraat 144 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Dierengedenkshop.nl in s-Hertogenbosch

Dierengedenkshop.nl is een Dierenwinkel gelegen in s-Hertogenbosch op Palmboomstraat 144.

Dierengedenkshop.nl uit s-Hertogenbosch hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van s-Hertogenbosch? Dan ben je bij Dierengedenkshop.nl op de juiste plek. Bij Dierengedenkshop.nl kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Palmboomstraat 144 in s-Hertogenbosch. Je kan Dierengedenkshop.nl telefonisch bereiken op: 31 6 13172607 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dierengedenkshop.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: De Dierengedenkshop biedt een ruime selectie aan dierenurnen en huisdier gedenkartikelen. Op de website kunt u verschillende mogelijkheden vinden om een blijvende herinnering aan uw geliefde huisdier te creëren. Er zijn voornamelijk urnen voor kleinere huisdieren beschikbaar, maar grotere formaten kunnen op bestelling worden geleverd. Let bij het kiezen van een urn goed op de inhoudsmaat, en als u het niet prettig vindt om de urn zelf te vullen, kan dit ook door de Dierengedenkshop worden gedaan. Naast urnen biedt de winkel ook condoleancekaarten en ashangers aan. Bent u op zoek naar een speciale urn die niet op de website staat, neem dan contact op met de winkel om te kijken of ze deze alsnog kunnen leveren. De Dierengedenkshop levert zowel aan particulieren als bedrijven en verzendt pakketjes op de dag dat de betaling voor 16.00 uur binnen is. De website maakt gebruik van cookies.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dierengedenkshop.nl of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dierengedenkshop.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierengedenkshop.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dierengedenkshop.nl

Bezoekers bekeken ook