Easy Slowfeeder

Easy Slowfeeder is een Dierenwinkel gelegen aan Rietdijk 4 in Zonnemaire.

Meer informatie over Easy Slowfeeder in Zonnemaire

Easy Slowfeeder is een Dierenwinkel gelegen in Zonnemaire op Rietdijk 4.

Easy Slowfeeder uit Zonnemaire hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Zonnemaire? Dan ben je bij Easy Slowfeeder op de juiste plek. Bij Easy Slowfeeder kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Rietdijk 4 in Zonnemaire. Je kan Easy Slowfeeder telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://easyslowfeeder.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: De Easy Slowfeeder is een handige hooi slowfeeder voor paarden en pony's. Het hooinet kan worden gevuld en afgesloten met hendels, waardoor het voeren van hooi makkelijk wordt. De slowfeeder is goed voor de spijsvertering van het paard en voorkomt maagzweren en koliek. Daarnaast zorgt het ervoor dat het paard langzamer eet en minder verveeld raakt. Het hooinet is stevig en heeft mazen van 3 of 4,5 cm. Er is ook een Easy Slowfeeder frame beschikbaar om het hooinet gemakkelijk te openen, sluiten en vullen. De Easy Slowfeeder kan op verschillende oppervlakken worden bevestigd. Klanten zijn tevreden over de slowfeeder en vinden het een handig en tijdbesparend systeem.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Easy Slowfeeder of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Easy Slowfeeder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Easy Slowfeeder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Easy Slowfeeder

Bezoekers bekeken ook