tHuisdiertje

tHuisdiertje is een Dierenopvang gelegen aan Kruithuisstraat 49 in IJzendijke.

Meer informatie over tHuisdiertje in IJzendijke

tHuisdiertje is een Dierenopvang gelegen in IJzendijke op Kruithuisstraat 49.

tHuisdiertje uit IJzendijke hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenopvang in de buurt van IJzendijke? Dan ben je bij tHuisdiertje op de juiste plek. Bij tHuisdiertje kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenopvang is gelegen aan Kruithuisstraat 49 in IJzendijke. Je kan tHuisdiertje telefonisch bereiken op: 31 6 83390463 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.thuisdiertje.com/

Op september 2023 las je op de website het volgende: De website 'tHuisdiertje biedt producten aan voor huisdieren, waarbij de nadruk ligt op het geluk van zowel de eigenaar als het dier. De producten zijn afkomstig van lokale, kleine ondernemers met een passie voor dieren. Er is een mogelijkheid om de snacks en speeltjes in het echt te bekijken op bepaalde zomerevenementen. Daarnaast wordt er momenteel een korting van 50% gegeven op geselecteerde artikelen. Er zijn ook blogposts beschikbaar met handige tips en tricks voor huisdieren. Voor vragen kan er gemaild worden naar info@thuisdiertje.com.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar tHuisdiertje of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij tHuisdiertje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je tHuisdiertje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. tHuisdiertje

Bezoekers bekeken ook