Dierenspeciaalzaak Henk van Os

Dierenspeciaalzaak Henk van Os is een Dierenwinkel gelegen aan Ringdijk 22-24 in Ridderkerk.

Meer informatie over Dierenspeciaalzaak Henk van Os in Ridderkerk

Dierenspeciaalzaak Henk van Os is een Dierenwinkel gelegen in Ridderkerk op Ringdijk 22-24.

Dierenspeciaalzaak Henk van Os uit Ridderkerk hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Ridderkerk? Dan ben je bij Dierenspeciaalzaak Henk van Os op de juiste plek. Bij Dierenspeciaalzaak Henk van Os kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Ringdijk 22-24 in Ridderkerk. Je kan Dierenspeciaalzaak Henk van Os telefonisch bereiken op: 31 180 414 292 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vanosbird.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Henk van Os begon ruim 50 jaar geleden met het houden en verkopen van kanaries. Na verloop van tijd kwamen er steeds meer klanten die vogels wilden kopen, dus begon hij ook vogelzaad te verkopen. In 1965 kon hij een pand kopen aan de Ringdijk, waar de familiezaak nog steeds gevestigd is. Tegenwoordig bieden ze in hun dierenspeciaalzaak een ruim assortiment aan dierbenodigdheden, voeders en de grootste selectie vogels van Nederland. Ze hebben ook een outdoorshop waar je terecht kunt voor kleding, schoenen, rugzakken en andere producten.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dierenspeciaalzaak Henk van Os of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dierenspeciaalzaak Henk van Os? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierenspeciaalzaak Henk van Os het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dierenspeciaalzaak Henk van Os

Bezoekers bekeken ook