CatsandMore

CatsandMore is een Dierenwinkel gelegen aan Lenard Dirckslaan 6 in Hoevelaken.

Meer informatie over CatsandMore in Hoevelaken

CatsandMore is een Dierenwinkel gelegen in Hoevelaken op Lenard Dirckslaan 6.

CatsandMore uit Hoevelaken hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Hoevelaken? Dan ben je bij CatsandMore op de juiste plek. Bij CatsandMore kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Lenard Dirckslaan 6 in Hoevelaken. Je kan CatsandMore telefonisch bereiken op: 31 6 30575577 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.catsandmore.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: CatsandMore is een particuliere en professionele oppas die katten en kleine dieren aan huis verzorgt tijdens de afwezigheid van de eigenaar. De oppasservice biedt een ideale oplossing, waarbij de dieren geen stress ervaren door naar een pension of kattenhotel gebracht te worden. CatsandMore staat voor spelen, liefde en aandacht geven, maar ook voor verzorgen en medicatie toedienen. De oppasservice is betrouwbaar en ervaren sinds 2020 en biedt een gratis intakegesprek aan. Daarnaast heeft CatsandMore een webshop met diverse producten voor dieren. De eigenaar, Peggy, is sinds maart 2020 de trotse eigenaar van CatsandMore en staat bekend om haar passie en liefde voor de verzorging van dieren. De oppasservice is beschikbaar op alle dagen van de week, met verschillende tijden. Klanten zijn tevreden over de diensten van CatsandMore en er is een nieuwsbrief beschikbaar voor meer informatie.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar CatsandMore of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij CatsandMore? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CatsandMore het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. CatsandMore

Bezoekers bekeken ook