Amthos

Amthos is een Dierenwinkel gelegen aan Uiverlaan 74 in Helmond.

Meer informatie over Amthos in Helmond

Amthos is een Dierenwinkel gelegen in Helmond op Uiverlaan 74.

Amthos uit Helmond hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Helmond? Dan ben je bij Amthos op de juiste plek. Bij Amthos kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Uiverlaan 74 in Helmond. Je kan Amthos telefonisch bereiken op: 31 6 50535615 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.amthos.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Amthos is een webshop die gespecialiseerd is in hondensportartikelen. Als je een bepaald artikel niet kunt vinden, kun je contact met hen opnemen en zullen ze voor je op zoek gaan. Ze zijn bereikbaar via telefoon en een contactformulier. Het is belangrijk om op te merken dat door drukte bij de post het kan voorkomen dat pakketjes later worden geleverd. Op 25 en 26 juli zijn ze gesloten vanwege privéomstandigheden, maar bestellingen kunnen wel geplaatst worden en zullen op 27 juli worden behandeld. Ze hebben ook een kraam met hondensportartikelen en snacks op verschillende evenementen en wedstrijden. Voor meer informatie over wat Amthos kan betekenen voor verenigingen, hondenscholen en uitlaatservices kun je contact met hen opnemen. Ze hebben ook nieuwe producten in hun assortiment. Voor vragen kun je contact met hen opnemen via een contactformulier of e-mail. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Amthos of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Amthos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amthos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Amthos

Bezoekers bekeken ook