Halo's Pet Corner

Halo's Pet Corner is een Dierenwinkel gelegen aan Granaatstraat 15 in Heerlen.

Meer informatie over Halo's Pet Corner in Heerlen

Halo's Pet Corner is een Dierenwinkel gelegen in Heerlen op Granaatstraat 15.

Halo's Pet Corner uit Heerlen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Heerlen? Dan ben je bij Halo's Pet Corner op de juiste plek. Bij Halo's Pet Corner kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Granaatstraat 15 in Heerlen. Je kan Halo's Pet Corner telefonisch bereiken op: 31 6 39885126 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.halospetcorner.com/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Halo's Pet Corner is een website die mensen helpt bij het vinden van de juiste producten en voeding voor hun huisdieren. Ze werken alleen samen met merken die bekend staan om hun natuurlijke producten. Bestellingen kunnen worden geplaatst via de webshop, telefoon, e-mail of Whatsapp. Het is belangrijk om op tijd te bestellen, zodat verse voeding kan worden gegarandeerd. Het is ook mogelijk om contact op te nemen als een product niet op de website vermeld staat. Het herroepingsrecht biedt de mogelijkheid om een bestelling te annuleren binnen 14 dagen na ontvangst, waarbij de kosten voor retourzending voor eigen rekening zijn. Er is echter een uitzondering op het herroepingsrecht voor producten die snel kunnen bederven of niet kunnen worden teruggestuurd vanwege hun aard. Het contactadres van Halo's Pet Corner is halospetcorner@outlook.com en het telefoonnummer is 06-39885126.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Halo's Pet Corner of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Halo's Pet Corner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Halo's Pet Corner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Halo’s Pet Corner

Bezoekers bekeken ook