Birds

Birds is een Dierenwinkel gelegen aan Lijnbaansgracht 57 in Amsterdam.

Meer informatie over Birds in Amsterdam

Birds is een Dierenwinkel gelegen in Amsterdam op Lijnbaansgracht 57.

Birds uit Amsterdam hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Birds op de juiste plek. Bij Birds kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Lijnbaansgracht 57 in Amsterdam. Je kan Birds telefonisch bereiken op: 31 85 750 0077 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.birds.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Birds raadgevend ingenieurs bv heeft op 1 januari 2013 de activiteiten met betrekking tot het samenstellen van projectbestekken overgedragen aan VDNDP bouwingenieurs bv. Opdrachtgevers kunnen nog steeds rekenen op maatwerk, technisch en juridisch correct samengestelde projectbestekboeken en andere bouwcontractdocumenten. Voor persoonlijk advies, incompanytrainingen, lezingen en bemiddeling bij geschillen op het gebied van bouwcontracten blijft Sietze Wierda beschikbaar. De artikelen van Sietze Wierda met de titel "In kort bestek" zijn ook online beschikbaar.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Birds of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Birds? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Birds het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Birds

Bezoekers bekeken ook