Hondentrimsalon Drommel

Hondentrimsalon Drommel is een Dierenwinkel gelegen aan De Roterij 13 in Burgh-Haamstede.

Meer informatie over Hondentrimsalon Drommel in Burgh-Haamstede

Hondentrimsalon Drommel is een Dierenwinkel gelegen in Burgh-Haamstede op De Roterij 13.

Hondentrimsalon Drommel uit Burgh-Haamstede hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Burgh-Haamstede? Dan ben je bij Hondentrimsalon Drommel op de juiste plek. Bij Hondentrimsalon Drommel kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan De Roterij 13 in Burgh-Haamstede. Je kan Hondentrimsalon Drommel telefonisch bereiken op: 31 6 12846084 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://hondentrimsalon-drommel.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Bij Trimsalon Drommel kunt u terecht voor de juiste vachtverzorging van uw huisdier. Het onderhouden van de vacht is belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van uw dier en kan problemen zoals een doffe vacht, haarverlies, kale plekken en jeuk voorkomen. Honden hebben meer hulp nodig bij de vachtverzorging dan katten, en het ras en vachttype bepalen wat er moet gebeuren. Vervilting van de vacht kan leiden tot huidproblemen en pijn bij het dier. Door regelmatig te borstelen kunt u de gezondheid van de vacht van uw hond of kat in de gaten houden.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Hondentrimsalon Drommel of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Hondentrimsalon Drommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hondentrimsalon Drommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Hondentrimsalon Drommel

Bezoekers bekeken ook