Wild Beasty

Wild Beasty is een Dierenwinkel gelegen aan in .

Meer informatie over Wild Beasty in

Wild Beasty is een Dierenwinkel gelegen in op .

Wild Beasty uit hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van ? Dan ben je bij Wild Beasty op de juiste plek. Bij Wild Beasty kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan in . Je kan Wild Beasty telefonisch bereiken op: 32 479 92 39 30 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.wildbeasty.be/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Wild Beasty is een bedrijf dat handgemaakte producten maakt met oog voor detail en kwaliteit. Ze streven ernaar om milieuvriendelijk te zijn, met recyclebare verpakkingen en producten die lang meegaan. Ze gebruiken originele gepatenteerde Biothane Beta materialen. Een van hun bestsellers is de multiway leiband, die zowel handsfree als op verschillende lengtes gebruikt kan worden. Biothane Beta is een alternatief voor leer, waterdicht en geurloos. Het bedrijf biedt ook hondenharnassen aan en heeft onlangs haar activiteiten gestart. Voor vragen of specifieke wensen kan er contact worden opgenomen met Wild Beasty.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Wild Beasty of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Wild Beasty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wild Beasty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Wild Beasty

Bezoekers bekeken ook