mastici.nl

mastici.nl is een Dierenwinkel gelegen aan Oude Boekeloseweg in Hengelo.

Meer informatie over mastici.nl in Hengelo

mastici.nl is een Dierenwinkel gelegen in Hengelo op Oude Boekeloseweg.

mastici.nl uit Hengelo hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Hengelo? Dan ben je bij mastici.nl op de juiste plek. Bij mastici.nl kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Oude Boekeloseweg in Hengelo. Je kan mastici.nl telefonisch bereiken op: 31 6 12567898 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://mastici.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: De website mastici.nl biedt verschillende soorten voer voor huisdieren, zoals katten, honden, konijnen en vogels. Het voer is beschikbaar via een maandelijks opzegbaar abonnement, waarbij de prijzen variëren tussen de €19,99 en €42,99. Daarnaast zijn er ook beginnerspakketten beschikbaar voor €99,99 voor elk type huisdier. Voor konijnen is er ook een konijnenkooi te koop voor €59,99, terwijl er voor vogels een vogelkooi beschikbaar is voor €49,99. Tot slot is er ook een duiventil te koop voor €179,99. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met de website.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar mastici.nl of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij mastici.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je mastici.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. mastici.nl

Bezoekers bekeken ook