Basi hondenbenodigdheden

Basi hondenbenodigdheden is een Dierenwinkel gelegen aan Simon de Vliegerstraat 5 in Eindhoven.

Meer informatie over Basi hondenbenodigdheden in Eindhoven

Basi hondenbenodigdheden is een Dierenwinkel gelegen in Eindhoven op Simon de Vliegerstraat 5.

Basi hondenbenodigdheden uit Eindhoven hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Basi hondenbenodigdheden op de juiste plek. Bij Basi hondenbenodigdheden kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Simon de Vliegerstraat 5 in Eindhoven. Je kan Basi hondenbenodigdheden telefonisch bereiken op: 31 6 10391901 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.basihondenshop.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Basi is een webwinkel voor hondenbenodigdheden, opgericht door Mark en Chantal. Ze zijn hondenliefhebbers en hebben zelf een Australian Labradoodle. Ze bieden handgemaakte hondenhalsbanden en snuffelmatten aan, gemaakt van katoen zonder schadelijke stoffen. Daarnaast hebben ze natuurlijke hondensnacks en honden trainingsvesten. Hoewel nog niet alle producten online staan, kunnen alle producten die op de website staan al wel besteld worden. Basi blijft zoeken naar de beste producten voor trouwe viervoeters. De contactgegevens van Basi zijn te vinden op hun website.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Basi hondenbenodigdheden of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Basi hondenbenodigdheden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basi hondenbenodigdheden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Basi hondenbenodigdheden

Bezoekers bekeken ook