Semmys.nl

Semmys.nl is een Dierenwinkel gelegen aan in .

Meer informatie over Semmys.nl in

Semmys.nl is een Dierenwinkel gelegen in op .

Semmys.nl uit hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van ? Dan ben je bij Semmys.nl op de juiste plek. Bij Semmys.nl kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan in . Je kan Semmys.nl telefonisch bereiken op: 31 23 743 6325 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.semmys.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: In de tekst wordt geadverteerd voor Thema traktatie eieren van Semmy's. Deze eieren kunnen leeg gekocht worden of gevuld met diverse lekkernijen. De klant kan het gewenste formaat en de basis kleur van het ei kiezen, en ervoor kiezen om het ei te personaliseren met een naam. Bij het bestellen kan de klant ook een optioneel bericht toevoegen, bijvoorbeeld om eventuele allergieën door te geven. De levertijd is 4-5 dagen en het wordt benadrukt dat de eieren met de hand versierd worden, waardoor ze kunnen verschillen van de foto. Daarnaast worden er ook geboorte traktaties aangeboden, waarbij er geen verzendkosten zijn bij orders vanaf € 50,-.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Semmys.nl of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Semmys.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Semmys.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Semmys.nl

Bezoekers bekeken ook