Discus Zelhem

Discus Zelhem is een Dierenwinkel gelegen aan Hummeloseweg 28 in Zelhem.

Meer informatie over Discus Zelhem in Zelhem

Discus Zelhem is een Dierenwinkel gelegen in Zelhem op Hummeloseweg 28.

Discus Zelhem uit Zelhem hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Zelhem? Dan ben je bij Discus Zelhem op de juiste plek. Bij Discus Zelhem kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Hummeloseweg 28 in Zelhem. Je kan Discus Zelhem telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.discus.nl/dierenwinkel/zelhem/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Discus Molenkamp is een dierenspeciaalzaak in Zelhem die al 55 jaar bekend staat om hun service en advies. Ze bieden advies op maat en hebben een uitgebreid assortiment. Klanten kunnen hier terecht voor advies en begeleiding voordat ze naar de dierenarts gaan, om zo hoge kosten te voorkomen. De winkel heeft 300 vierkante meter winkeloppervlakte met veel producten en voeding. Discus Molenkamp staat bekend om hun klantgerichte en professionele informatie. Ze hebben gediplomeerde trimsters die dagelijks honden trimmen en ze hebben ook een uniek product genaamd Doggy Fries, hondenpatat. De dierenspeciaalzaak is actief op sociale media en biedt een klantenservice aan.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Discus Zelhem of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Discus Zelhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Discus Zelhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Discus Zelhem

Bezoekers bekeken ook