René Wielens Diervoeders

René Wielens Diervoeders is een Dierenwinkel gelegen aan Ruwerstraat 7 in Haaksbergen.

Meer informatie over René Wielens Diervoeders in Haaksbergen

René Wielens Diervoeders is een Dierenwinkel gelegen in Haaksbergen op Ruwerstraat 7.

René Wielens Diervoeders uit Haaksbergen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Haaksbergen? Dan ben je bij René Wielens Diervoeders op de juiste plek. Bij René Wielens Diervoeders kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Ruwerstraat 7 in Haaksbergen. Je kan René Wielens Diervoeders telefonisch bereiken op: 31 53 572 1355 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.rwdh.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: René Wielens Diervoeders Haaksbergen is een speciaalzaak die diervoeders en dierenbenodigdheden importeert uit verschillende landen. Ze leveren al meer dan 30 jaar aan winkels, stallen en particulieren. Het bedrijf heeft een uniek en uitgebreid assortiment van hoogwaardige en natuurlijke producten voor verschillende diersoorten, zoals honden, katten, knaagdieren, vogels, pluimvee, schapen, geiten, paarden, alpaca's, lama's en ezels. Ze hebben ook deskundige medewerkers die voedingsadvies op maat kunnen geven. Het bedrijf is gevestigd in Haaksbergen en heeft een afhaaladres waar klanten hun bestelling kunnen ophalen. De openingstijden zijn op woensdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 14.00 uur.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar René Wielens Diervoeders of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij René Wielens Diervoeders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je René Wielens Diervoeders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. René Wielens Diervoeders

Bezoekers bekeken ook