DierenwinkelXL Jos ter Brugge

DierenwinkelXL Jos ter Brugge is een Dierenwinkel gelegen aan Oude Postweg 182 in Hengelo.

Meer informatie over DierenwinkelXL Jos ter Brugge in Hengelo

DierenwinkelXL Jos ter Brugge is een Dierenwinkel gelegen in Hengelo op Oude Postweg 182.

DierenwinkelXL Jos ter Brugge uit Hengelo hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Hengelo? Dan ben je bij DierenwinkelXL Jos ter Brugge op de juiste plek. Bij DierenwinkelXL Jos ter Brugge kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Oude Postweg 182 in Hengelo. Je kan DierenwinkelXL Jos ter Brugge telefonisch bereiken op: 31 74 291 1710 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dierenwinkelxl.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: DierenwinkelXL.nl is een dierenspeciaalzaak met zowel een online als fysieke winkel in Hengelo. Ze streven ernaar om een compleet assortiment te bieden op het gebied van huisdieren, zoals honden, katten, knaagdieren, vogels, aquaristiek en hengelsport. Ze hebben bekende merken honden- en kattenvoer, evenals verzorgingsproducten. Daarnaast hebben ze ook een uitgebreide hengelsportafdeling. De webshop heeft meer dan 8.000 producten met gratis verzending vanaf €39,-. Ook hebben ze producten voor reptielen, knaagdieren en buitenartikelen. Betalen kan via overboeking, PayPal, iDEAL of VVV-cadeaukaarten. Sinds januari 2023 verzenden ze geen zwaar zakgoed producten meer buiten Nederland vanwege de hoge verzendkosten. Klanten beoordelen hen gemiddeld met een 9.3. De openingstijden van de winkel zijn op werkdagen en zaterdag. Klantenservice is bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar DierenwinkelXL Jos ter Brugge of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij DierenwinkelXL Jos ter Brugge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DierenwinkelXL Jos ter Brugge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. DierenwinkelXL Jos ter Brugge

Bezoekers bekeken ook