Vera,s Dierenshop

Vera,s Dierenshop is een Dierenwinkel gelegen aan Tesselseplein 31 in Den Haag.

Meer informatie over Vera,s Dierenshop in Den Haag

Vera,s Dierenshop is een Dierenwinkel gelegen in Den Haag op Tesselseplein 31.

Vera,s Dierenshop uit Den Haag hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Vera,s Dierenshop op de juiste plek. Bij Vera,s Dierenshop kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Tesselseplein 31 in Den Haag. Je kan Vera,s Dierenshop telefonisch bereiken op: 31 70 355 7082 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://veras-dierenshop.business.site/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Vera's Dierenshop heeft verschillende updates en aanbiedingen. Ze hebben nu nieuw hondenvoer genaamd "It's My Dog" verkrijgbaar in 3,5 kg en 15 kg. Daarnaast is er een aanbieding voor 1+1 gratis Riverwood kattenvoeding van 300 gram en Hupple Crunchy kattensnoepjes met kattenkruid. Er is ook een nieuwe smaakmaker voor honden die 100% natuurlijk is en nu €2,99 kost. Verder is er een aanbieding voor Kitty Friend kattenbakvulling van 30 liter, waarbij je 2 stuks voor €15,00 kunt kopen. Ze hebben ook zachte kussens gemaakt van petflessen, nu verkrijgbaar voor €24,95. Daarnaast zijn er ook Eco ligkussens en Scruffs ligkussens verkrijgbaar voor respectievelijk €24,95 en €19,95 per stuk. Ten slotte is er nog een vermelding dat Rinus weer hard aan het lossen is.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Vera,s Dierenshop of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Vera,s Dierenshop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vera,s Dierenshop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Vera,s Dierenshop

Bezoekers bekeken ook