Dierenspeciaalzaak en Trimsalon Cinderella Amsterdam

Dierenspeciaalzaak en Trimsalon Cinderella Amsterdam is een Dierenwinkel gelegen aan Bos en Lommerweg 234 in Amsterdam.

Meer informatie over Dierenspeciaalzaak en Trimsalon Cinderella Amsterdam in Amsterdam

Dierenspeciaalzaak en Trimsalon Cinderella Amsterdam is een Dierenwinkel gelegen in Amsterdam op Bos en Lommerweg 234.

Dierenspeciaalzaak en Trimsalon Cinderella Amsterdam uit Amsterdam hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Dierenspeciaalzaak en Trimsalon Cinderella Amsterdam op de juiste plek. Bij Dierenspeciaalzaak en Trimsalon Cinderella Amsterdam kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Bos en Lommerweg 234 in Amsterdam. Je kan Dierenspeciaalzaak en Trimsalon Cinderella Amsterdam telefonisch bereiken op: 31 20 682 0310 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.cinderella-dieren.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Cinderella is een moderne dierenspeciaalzaak en hondentrimsalon, gevestigd in Amsterdam West. Ze verkopen alles voor huisdieren zoals honden, katten, vogels, vissen en knaagdieren. In de trimsalon kunnen huisdieren terecht voor vachtbehandelingen, wassen en borstelen. Het is belangrijk om van tevoren een afspraak te maken. Daarnaast biedt Cinderella ook bezorgservice aan voor voer en korrels. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 8.30 uur. Het is wel belangrijk om afstand te houden tussen honden in de winkel. Trimmen gebeurt alleen op afspraak.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dierenspeciaalzaak en Trimsalon Cinderella Amsterdam of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dierenspeciaalzaak en Trimsalon Cinderella Amsterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierenspeciaalzaak en Trimsalon Cinderella Amsterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dierenspeciaalzaak en Trimsalon Cinderella Amsterdam

Bezoekers bekeken ook