Danimaux - Hondenaccessoires

Danimaux - Hondenaccessoires is een Dierenwinkel gelegen aan Leemidden 42 in De Lier.

Meer informatie over Danimaux - Hondenaccessoires in De Lier

Danimaux - Hondenaccessoires is een Dierenwinkel gelegen in De Lier op Leemidden 42.

Danimaux - Hondenaccessoires uit De Lier hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van De Lier? Dan ben je bij Danimaux - Hondenaccessoires op de juiste plek. Bij Danimaux - Hondenaccessoires kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Leemidden 42 in De Lier. Je kan Danimaux - Hondenaccessoires telefonisch bereiken op: 31 6 10001685 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://danimaux.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Bij Danimaux kun je makkelijk retourneren en is er gratis verzending vanaf €50,-. Alle producten zijn op voorraad en er is een tijdelijke 18% combideal beschikbaar. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar, zoals de True for you yellow set, Fire it up red set, Dont's rush tiger set, Timeless turquoise set, Always blue set en Perfect pink set. Daarnaast is er ook een 3-delige hondenset verkrijgbaar in één kleur, bestaande uit een halsband, riem en poepzakhouder. Danimaux heeft goede beoordelingen en biedt veilige betaalmethoden aan. Het assortiment bestaat uit verschillende categorieën en er is klantensupport beschikbaar. Danimaux is opgericht om het vinden van een matchende halsband en riem makkelijker te maken.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Danimaux - Hondenaccessoires of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Danimaux - Hondenaccessoires? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danimaux - Hondenaccessoires het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Danimaux – Hondenaccessoires

Bezoekers bekeken ook