Lus Halsbanden

Lus Halsbanden is een Dierenwinkel gelegen aan Linde 23 in Krimpen aan den IJssel.

Meer informatie over Lus Halsbanden in Krimpen aan den IJssel

Lus Halsbanden is een Dierenwinkel gelegen in Krimpen aan den IJssel op Linde 23.

Lus Halsbanden uit Krimpen aan den IJssel hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Krimpen aan den IJssel? Dan ben je bij Lus Halsbanden op de juiste plek. Bij Lus Halsbanden kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Linde 23 in Krimpen aan den IJssel. Je kan Lus Halsbanden telefonisch bereiken op: 31 6 81199623 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.lushalsbanden.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: De Lus halsband is een halsband die trekgedrag bij honden sterk kan verminderen. Het is belangrijk om te weten dat honden niet expres aan de lijn trekken om te pesten en zich er niet bewust van zijn dat dit een probleem kan zijn voor de eigenaar. Consistentie en een goede halsband zijn de sleutel tot succes bij gedragsverandering. De halsbanden zijn standaard voorzien van een gepersonaliseerd kunstleren label met tekst naar keuze, zoals de naam van de hond of bedrijf en/of telefoonnummer. Het is ook mogelijk om een eigen bedrijfslogo of illustratie op het label te zetten. De halsband is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat er voor elke hond een geschikte maat is. Bij twijfel over de juiste maat kan er contact worden opgenomen voor advies.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Lus Halsbanden of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Lus Halsbanden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lus Halsbanden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Lus Halsbanden

Bezoekers bekeken ook