Pets & Co Den Bosch

Pets & Co Den Bosch is een Dierenwinkel gelegen aan Oude Vlijmenseweg 84F in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Pets & Co Den Bosch in s-Hertogenbosch

Pets & Co Den Bosch is een Dierenwinkel gelegen in s-Hertogenbosch op Oude Vlijmenseweg 84F.

Pets & Co Den Bosch uit s-Hertogenbosch hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van s-Hertogenbosch? Dan ben je bij Pets & Co Den Bosch op de juiste plek. Bij Pets & Co Den Bosch kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Oude Vlijmenseweg 84F in s-Hertogenbosch. Je kan Pets & Co Den Bosch telefonisch bereiken op: 31 73 699 0148 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dszdenbosch.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Pets & Co Den Bosch is een vernieuwde dierenwinkel in Den Bosch-West. De winkel was voorheen bekend als Dierenspeciaalzaak van Valkenburg en was gespecialiseerd in aquariums, terrariums en vogels. Sinds januari 2020 wordt de winkel geleid door Carina en Suus en is deze verbouwd en opgeknapt. Het assortiment is uitgebreid en richt zich nu ook op honden en katten. De winkel specialiseert zich ook in de terrarium-, aquarium- en hamsterscapingwereld. Ze bieden deskundig advies en persoonlijke service. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Het assortiment omvat producten voor honden, katten, knaagdieren, vogels, reptielen en vissen. Het team staat klaar om klanten te helpen.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Pets & Co Den Bosch of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Pets & Co Den Bosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pets & Co Den Bosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Pets & Co Den Bosch

Bezoekers bekeken ook