Hondentuigjes en Meer

Hondentuigjes en Meer is een Dierenwinkel gelegen aan Berken 5 in Milheeze.

Meer informatie over Hondentuigjes en Meer in Milheeze

Hondentuigjes en Meer is een Dierenwinkel gelegen in Milheeze op Berken 5.

Hondentuigjes en Meer uit Milheeze hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Milheeze? Dan ben je bij Hondentuigjes en Meer op de juiste plek. Bij Hondentuigjes en Meer kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Berken 5 in Milheeze. Je kan Hondentuigjes en Meer telefonisch bereiken op: 31 6 29357010 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hondentuigjesenmeer.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Bij Hondentuigjes en Meer vind je een uitgebreide collectie duurzame items voor jouw hond, zoals tuigjes, halsbanden, riemen, heuptasjes en SnackBAG Dummy's. Deze producten zijn zowel functioneel als modieus en bieden extra kwaliteit. Het assortiment bestaat uit gewatteerde hondentuigjes in verschillende uitvoeringen, met namen als "fun", "protect" en "safety". Je kunt op afspraak langskomen in Milheeze om een tuigje te passen. Let op: kortingscodes zijn niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen. De online betalingen verlopen via de betaalpagina van Het Millus Handelshuis. Je kunt de laatste nieuwtjes volgen op Facebook. De contactgegevens van Hondentuigjes en Meer zijn te vinden op de website.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Hondentuigjes en Meer of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Hondentuigjes en Meer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hondentuigjes en Meer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Hondentuigjes en Meer

Bezoekers bekeken ook