Klaxo

Klaxo is een Groothandelswinkel gelegen aan Kerkpolder 8 in Krabbendijke.

Meer informatie over Klaxo in Krabbendijke

Klaxo is een Groothandelswinkel gelegen in Krabbendijke op Kerkpolder 8.

Klaxo uit Krabbendijke hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Groothandelswinkel in de buurt van Krabbendijke? Dan ben je bij Klaxo op de juiste plek. Bij Klaxo kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Groothandelswinkel is gelegen aan Kerkpolder 8 in Krabbendijke. Je kan Klaxo telefonisch bereiken op: 31 6 55000007 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.klaxo.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Klaxo is een natuurkalk die niet alleen zorgt voor een schoon en hygiënisch dierenverblijf, maar ook onaantrekkelijk is voor ongenode gasten. Het is verkrijgbaar in twee varianten: natuurkalk en Klaxo spray. Daarnaast biedt het merk ook tabakstelen kort aan, verpakt in een zak van 1 kg. Om deze producten te combineren is er de handige emmer met tabakstelen kort en de droge variant van natuurkalk Klaxo met verruwingsmiddel. Klaxo adviseert om deze producten te combineren. De producten zijn geschikt voor gebruik in verschillende situaties. Klaxo is een 100% natuurproduct en is zowel prettig voor u als voor uw kleinvee. Voor meer informatie kunt u terecht op de website.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Klaxo of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Klaxo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klaxo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Klaxo

Bezoekers bekeken ook