Dierenspeciaalzaak en trimsalon 't Dierenparadijs

Dierenspeciaalzaak en trimsalon 't Dierenparadijs is een Dierenwinkel gelegen aan Dorpsstraat 136 in Zoetermeer.

Meer informatie over Dierenspeciaalzaak en trimsalon 't Dierenparadijs in Zoetermeer

Dierenspeciaalzaak en trimsalon 't Dierenparadijs is een Dierenwinkel gelegen in Zoetermeer op Dorpsstraat 136.

Dierenspeciaalzaak en trimsalon 't Dierenparadijs uit Zoetermeer hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Zoetermeer? Dan ben je bij Dierenspeciaalzaak en trimsalon 't Dierenparadijs op de juiste plek. Bij Dierenspeciaalzaak en trimsalon 't Dierenparadijs kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Dorpsstraat 136 in Zoetermeer. Je kan Dierenspeciaalzaak en trimsalon 't Dierenparadijs telefonisch bereiken op: 31 79 316 6666 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://dierenparadijszoetermeer.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: t Dierenparadijs is een ruime en overzichtelijke dierenspeciaalzaak waar je terecht kunt voor al je dierbenodigdheden. Ze hebben deskundige medewerkers die je kunnen adviseren en helpen bij het kiezen van de juiste producten voor jouw huisdier. In de trimsalon kun je een afspraak maken voor een behandeling naar keuze. De nieuwe vertrouwde gezicht van de salon is Priscilla, die vanaf 1 november bij het team zal horen. De inloopspreekuren bij de dierenarts zijn komen te vervallen en je wordt verzocht om een telefonische afspraak te maken. De dierenartsen van Dr. Woof zijn elke dag aanwezig voor het inloopspreekuur in de praktijk. Het team van 't Dierenparadijs bestaat uit Patricia Tjepkema, Michelle Rotteveel, Kelly Hoogstraaten en Shelley van Aalst, die allemaal enthousiast zijn over het werken in de winkel. Ze hebben allemaal verschillende achtergronden en ervaringen in de dierenbranche. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen via telefoon of e-mail. De openingstijden zijn te vinden op hun Facebookpagina.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dierenspeciaalzaak en trimsalon 't Dierenparadijs of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dierenspeciaalzaak en trimsalon 't Dierenparadijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierenspeciaalzaak en trimsalon 't Dierenparadijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dierenspeciaalzaak en trimsalon ’t Dierenparadijs

Bezoekers bekeken ook