Dierverzorging Texel

Dierverzorging Texel is een Dierenpension gelegen aan Ongeren 9B in Den Burg.

Meer informatie over Dierverzorging Texel in Den Burg

Dierverzorging Texel is een Dierenpension gelegen in Den Burg op Ongeren 9B.

Dierverzorging Texel uit Den Burg hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenpension in de buurt van Den Burg? Dan ben je bij Dierverzorging Texel op de juiste plek. Bij Dierverzorging Texel kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenpension is gelegen aan Ongeren 9B in Den Burg. Je kan Dierverzorging Texel telefonisch bereiken op: 31 6 12769260 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dierverzorgingtexel.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Dierverzorging Texel is een huiselijke opvang voor honden en katten, waar het welzijn van de dieren voorop staat. Ze bieden ruime verblijven zonder kennels of kleine hokjes, zodat de dieren van vrijheid en gezelligheid kunnen genieten. Naast opvang bieden ze ook trimservice, voedingsadvies, trainingen en cursussen aan. De eigenaar van de opvang is Cindy de Ridder, die samenwoont met haar vriend, kinderen en huisdieren. Verder is er nieuws over een katten trimster die naar Texel komt, veranderingen in de haal- en brengtijden, chippen en registreren van huisdieren, trimservice met een wachttijd van 8 weken, trainingen en cursussen waarbij geen vast aantal lessen vereist is, en voedingsadvies voor honden.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Dierverzorging Texel of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Dierverzorging Texel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierverzorging Texel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Dierverzorging Texel

Bezoekers bekeken ook