Jumper Maassluis

Jumper Maassluis is een Dierenwinkel gelegen aan Elektraweg 2C in Maassluis.

Meer informatie over Jumper Maassluis in Maassluis

Jumper Maassluis is een Dierenwinkel gelegen in Maassluis op Elektraweg 2C.

Jumper Maassluis uit Maassluis hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Maassluis? Dan ben je bij Jumper Maassluis op de juiste plek. Bij Jumper Maassluis kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Elektraweg 2C in Maassluis. Je kan Jumper Maassluis telefonisch bereiken op: 31 10 591 2361 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.jumper.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Deze tekst bevat informatie over verschillende onderwerpen. Het begint met het vermelden van de nieuwste online folder en aanbiedingen. Daarna wordt er gesproken over het creëren van een vogel-spa in je achtertuin of badkamer. Vervolgens worden verschillende diensten en producten genoemd, zoals de Dogwash, penningen, klantenservice en winkels. Daarna wordt er ingegaan op dierenadvies voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vissen en vogels. Ook worden er verschillende blogs en video's genoemd over onderwerpen zoals DIY snacks voor knaagdieren, het belang van een paspoort voor dieren, hartwormen bij huisdieren en waterspeelgoed voor honden. Verder wordt er vermeld dat je korting kunt krijgen en een Jumper klantenkaart kunt aanvragen. Tot slot wordt er gezegd dat je jouw foto's kunt delen op Instagram en dat er verschillende merken beschikbaar zijn.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Jumper Maassluis of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Jumper Maassluis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jumper Maassluis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Jumper Maassluis

Bezoekers bekeken ook