Hondensnackservice

Hondensnackservice is een Dierenwinkel gelegen aan Breekade in Krimpen aan de Lek.

Meer informatie over Hondensnackservice in Krimpen aan de Lek

Hondensnackservice is een Dierenwinkel gelegen in Krimpen aan de Lek op Breekade.

Hondensnackservice uit Krimpen aan de Lek hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Krimpen aan de Lek? Dan ben je bij Hondensnackservice op de juiste plek. Bij Hondensnackservice kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Breekade in Krimpen aan de Lek. Je kan Hondensnackservice telefonisch bereiken op: 31 6 20751447 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.hondensnackservice.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: In de tekst wordt aangekondigd dat het bedrijf van 31 juli tot en met 11 augustus op vakantie is, maar dat de hondensnackservice wel open blijft. Wel kan de levertijd iets langer zijn dan normaal. Het is ook mogelijk om bestellingen af te halen, maar dit moet wel in overleg. Verder wordt er reclame gemaakt voor de natuurlijke hondensnacks die het bedrijf verkoopt, waarbij ze alleen de beste snacks selecteren. Ze hebben een breed assortiment voor alle soorten honden. Daarnaast worden er twee nieuwe producten geïntroduceerd, kamelen pens en yakkaas yakstaven. De tekst bevat ook informatie over de mascotte van het bedrijf, Koda, en de aanbiedingenpagina met de top 5 best verkochte snacks.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Hondensnackservice of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Hondensnackservice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hondensnackservice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Hondensnackservice

Bezoekers bekeken ook