Catdox

Catdox is een Dierenwinkel gelegen aan Oude Watering 190 in Rotterdam.

Meer informatie over Catdox in Rotterdam

Catdox is een Dierenwinkel gelegen in Rotterdam op Oude Watering 190.

Catdox uit Rotterdam hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Catdox op de juiste plek. Bij Catdox kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Oude Watering 190 in Rotterdam. Je kan Catdox telefonisch bereiken op: 31 10 479 0603 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.catdox.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Dierenspeciaalzaak CatDox bestaat al 24 jaar en is gelegen in Winkelcentrum Beverwaard. In de winkel vindt u diverse producten voor huisdieren, zoals gezondheidsproducten, voeding en speelgoed. Daarnaast heeft CatDox een grote aquarium-afdeling met 70 bakken vol verschillende vissoorten. Eigenaar William Philipsen is een specialist op het gebied van aquaria en kan u hierbij goed helpen. De openingstijden van de winkel zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Catdox of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Catdox? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Catdox het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Catdox

Bezoekers bekeken ook