VIP Dierenbox

VIP Dierenbox is een Dierenwinkel gelegen aan Noordkade 106B in Waddinxveen.

Meer informatie over VIP Dierenbox in Waddinxveen

VIP Dierenbox is een Dierenwinkel gelegen in Waddinxveen op Noordkade 106B.

VIP Dierenbox uit Waddinxveen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Waddinxveen? Dan ben je bij VIP Dierenbox op de juiste plek. Bij VIP Dierenbox kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Noordkade 106B in Waddinxveen. Je kan VIP Dierenbox telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vipdierenbox.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: VIP Dierenbox is een bedrijf dat huisdieren verwent en tegelijkertijd honden en katten in nood helpt. Ze delen hun winst met Stichting Dakloos Dier en Stichting Dogs by Merlyn, die zich inzetten voor zwerfkatten en -honden. Het bedrijf verkoopt ook KONG-speeltjes, die veerkrachtig, duurzaam en veilig zijn. Daarnaast bieden ze verschillende boxen aan, zoals puppy- en kittenboxen, themaboxen, verjaardagsboxen en borrelboxen. Het doel van VIP Dierenbox is om van elke dag een feestje te maken voor huisdieren. Klanten beoordelen het bedrijf met 5 sterren en er is de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar VIP Dierenbox of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij VIP Dierenbox? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VIP Dierenbox het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. VIP Dierenbox

Bezoekers bekeken ook