Himitsu Garden and Pond

Himitsu Garden and Pond is een Dierenwinkel gelegen aan Sint Pieterstraat 15A in Kerkrade.

Meer informatie over Himitsu Garden and Pond in Kerkrade

Himitsu Garden and Pond is een Dierenwinkel gelegen in Kerkrade op Sint Pieterstraat 15A.

Himitsu Garden and Pond uit Kerkrade hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Kerkrade? Dan ben je bij Himitsu Garden and Pond op de juiste plek. Bij Himitsu Garden and Pond kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Sint Pieterstraat 15A in Kerkrade. Je kan Himitsu Garden and Pond telefonisch bereiken op: 31 6 13705916 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.himitsu.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Himitsu Garden & Pond is een specialist op het gebied van vijvers, koi en zeeaquaria. Ze werken samen met koi- en vijverwinkels in Europa en bieden hoogwaardige Japanse koi en een eigen voerlijn genaamd Himitsu Koi Food ®. De naam "Himitsu" verwijst naar een kohaku koi die ze hebben gekocht bij de Maruboshi Koi Farm in Nagaoka, Japan. Daarnaast organiseert Himitsu Garden & Pond twee keer per jaar reizen naar Japan, waar ze onder begeleiding alle topkwekers in het Niigata gebied bezoeken. Als je niet in staat bent om naar Japan te reizen, kun je hun winkel bezoeken of hen een zoekopdracht geven tijdens hun volgende Japanreis. Himitsu Garden & Pond is ook gespecialiseerd in de aanleg van koivijvers en Japanse tuinen. Ze bieden verschillende betaal- en verzendopties en hebben openingstijden die te vinden zijn op hun website.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Himitsu Garden and Pond of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Himitsu Garden and Pond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Himitsu Garden and Pond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Himitsu Garden and Pond

Bezoekers bekeken ook