PetsPark

PetsPark is een Dierenwinkel gelegen aan Kieler Bocht 15C in Groningen.

Meer informatie over PetsPark in Groningen

PetsPark is een Dierenwinkel gelegen in Groningen op Kieler Bocht 15C.

PetsPark uit Groningen hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Groningen? Dan ben je bij PetsPark op de juiste plek. Bij PetsPark kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Kieler Bocht 15C in Groningen. Je kan PetsPark telefonisch bereiken op: 31 50 711 9520 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://petspark.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Dit artikel gaat over een website die een enorm assortiment aan dierenproducten aanbiedt. Ze bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf €39,- en je kunt veilig en gemakkelijk betalen. Op de website kun je het aanbod bekijken en producten toevoegen aan je winkelwagen. Ze hebben onder andere heerlijke hondenmanden en populaire producten zoals kattenmanden, hondensnacks, hondenriemen en kattensnacks. Daarnaast bieden ze ook diverse merken, waaronder Trixie, GimCat, GimDog, KONG, Acana, ZiwiPeak, Yora, Applaws, Natures Calling, World's Best Cat Litter en Herrmann's. Om op de hoogte te blijven van acties en het laatste nieuws kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar PetsPark of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij PetsPark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PetsPark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. PetsPark

Bezoekers bekeken ook