Jari

Jari is een Dierenwinkel gelegen aan Beatrixplein 5 in Zetten.

Meer informatie over Jari in Zetten

Jari is een Dierenwinkel gelegen in Zetten op Beatrixplein 5.

Jari uit Zetten hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Zetten? Dan ben je bij Jari op de juiste plek. Bij Jari kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Beatrixplein 5 in Zetten. Je kan Jari telefonisch bereiken op: 31 488 451 930 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.jari-zetten.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: JARI Dierenspeciaalzaak is een exclusieve dierenwinkel in Zetten, opgericht in november 2006 door eigenaren Jan en Rina van Galen. Zij hebben praktische kennis opgedaan door het fokken van verschillende diersoorten en theoretische kennis door opleidingen en trainingen. De winkel heeft een duidelijke filosofie en biedt een breed scala aan dierproducten, waarbij altijd wordt gekozen voor de beste kwaliteit tegen een gunstige prijs. Zowel basisproducten als exclusievere producten zijn verkrijgbaar en vrijwel alles is op voorraad. Mocht iets niet beschikbaar zijn, dan kan het altijd besteld worden. De winkel is ook te volgen op Facebook.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Jari of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Jari? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jari het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Jari

Bezoekers bekeken ook