Het Poezenparadijs

Het Poezenparadijs is een Dierenwinkel gelegen aan Bart van Slobbestraat 25a in Eygelshoven.

Meer informatie over Het Poezenparadijs in Eygelshoven

Het Poezenparadijs is een Dierenwinkel gelegen in Eygelshoven op Bart van Slobbestraat 25a.

Het Poezenparadijs uit Eygelshoven hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Eygelshoven? Dan ben je bij Het Poezenparadijs op de juiste plek. Bij Het Poezenparadijs kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Bart van Slobbestraat 25a in Eygelshoven. Je kan Het Poezenparadijs telefonisch bereiken op: 31 85 050 8117 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://hetpoezenparadijs.nl/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Bij Het Poezenparadijs kun je een groot aantal kattenbenodigdheden en kattenspullen vinden voor jouw kat. Of je nu een kitten hebt of al langer een kat, op onze website vind je antwoorden op al je vragen en een ruime keuze aan kattenspullen. Wij verkopen uitsluitend hoogwaardige producten die getest zijn op veiligheid en comfort. Ons assortiment omvat onder andere krabpalen, drinkfonteinen, voerbakken en kattenmanden. Een belangrijk product is de kattenbak, waarvoor wij automatische, half-automatische en zelfreinigende opties aanbieden. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor optimaal eetcomfort met een van onze voerbakken en kattendrinkfonteinen zijn ideaal voor katten die graag stromend water drinken. Katten hebben ook een goede krabpaal en een comfortabele kattenmand nodig. Bij Het Poezenparadijs is de kat koning, dus je vindt bij ons alles wat je nodig hebt voor jouw viervoeter.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar Het Poezenparadijs of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij Het Poezenparadijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Poezenparadijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. Het Poezenparadijs

Bezoekers bekeken ook