PoesPas Dierbenodigdheden VOF

PoesPas Dierbenodigdheden VOF is een Dierenwinkel gelegen aan Zuidwending 106 in Veendam.

Meer informatie over PoesPas Dierbenodigdheden VOF in Veendam

PoesPas Dierbenodigdheden VOF is een Dierenwinkel gelegen in Veendam op Zuidwending 106.

PoesPas Dierbenodigdheden VOF uit Veendam hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Veendam? Dan ben je bij PoesPas Dierbenodigdheden VOF op de juiste plek. Bij PoesPas Dierbenodigdheden VOF kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Zuidwending 106 in Veendam. Je kan PoesPas Dierbenodigdheden VOF telefonisch bereiken op: 31 598 616 616 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.poespas.org/

Op september 2023 las je op de website het volgende: PoesPas is een webshop gespecialiseerd in producten voor katten. Ze zijn Authorized International Dealer van Sturdi Products en bieden garantie op alle producten van dit merk. Daarnaast verkopen ze super premium katten- en hondenvoer zonder kunstmatige toevoegingen. Ze zijn Distributor Europe voor het merk SKOGENS. PoesPas heeft een breed assortiment aan producten, waaronder voer, verzorgingsproducten, showbenodigdheden en hondenartikelen. Ze bieden ook afhaalmogelijkheden op kattenshows en hebben regelmatig aanbiedingen en nieuwe producten.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar PoesPas Dierbenodigdheden VOF of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij PoesPas Dierbenodigdheden VOF? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PoesPas Dierbenodigdheden VOF het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. PoesPas Dierbenodigdheden VOF

Bezoekers bekeken ook