May's Halsbanden

May's Halsbanden is een Dierenwinkel gelegen aan Maasnielderweg 1 in Roermond.

Meer informatie over May's Halsbanden in Roermond

May's Halsbanden is een Dierenwinkel gelegen in Roermond op Maasnielderweg 1.

May's Halsbanden uit Roermond hebben alles wat je maar kan bedenken voor dieren. Ze hebben hoge kwaliteit voer, hebben dierenspeeltjes en hokken. Je kan het zo gek niet noemen of ze hebben het.

Ben jij opzoek naar een Dierenwinkel in de buurt van Roermond? Dan ben je bij May's Halsbanden op de juiste plek. Bij May's Halsbanden kun je alles halen wat je nodig hebt voor de verzorging van je huisdier.

Deze Dierenwinkel is gelegen aan Maasnielderweg 1 in Roermond. Je kan May's Halsbanden telefonisch bereiken op: 31 6 39558661 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.halsbanden.com/

Op september 2023 las je op de website het volgende: Op de website van Miranda en Anja kunt u exclusieve handgemaakte lederen halsbanden vinden voor alle hondenrassen. Het assortiment bestaat uit verschillende productlijnen en de halsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes. Om de halsband mooi te houden, wordt geadviseerd om deze alleen te dragen tijdens het wandelen en regelmatig af te nemen met een vochtig doekje. Daarnaast kan het leer ingevet worden met ledervet. Als u speciale wensen heeft, kunt u contact opnemen voor meer informatie. De contactgegevens zijn te vinden op de website van halsbanden.com.

Wil je graag naar een fijne dierenwinkel? Bel vandaag nog naar May's Halsbanden of kom langs in de winkel.

Hoe kom je bij May's Halsbanden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je May's Halsbanden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dierenwinkel
  2. May’s Halsbanden

Bezoekers bekeken ook